Tosya’da Karnesini Alan 6350 Öğrenci Tatile Girdi

featured

Yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de ilk ve orta dereceli okullarda yarıyıl tatili
dün başladı.

2017-2018 eğitim öğretim yılı ilk dönemi dün sona erdi. İlk yarıyılın sona ermesiyle birlikte ilçemizde eğitim öğretim yapan okul öncesi ve ilk ve orta dereceli okullar yarıyıl tatiline girdi.

İlçemizde eğitim gören  okul öncesinde 534 öğrenci, ilkokulda 1999 öğrenci, ortaokulda 2144 öğrenci ve liselerde 1973 öğrenci olmak üzere toplam 6350 öğrenci karnelerini aldı. Karne alan 6350 öğrenciyle birlikte ilçemizde toplam 475öğretmen de yarıyıl tatiline girdi.

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nda Karne Töreni

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tören karne dağıtımı ile başladı. Anasını öğrencilerinin karnelerini Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin ile birlikte protokol üyeleri verdi.

Karne dağıtımının ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Deniz Pişkin, bir dönemin geride bırakıldığını belirterek öğrencilerin tatilde dinlenip ikinci döneme zinde olarak başlamaları gerektiğini ifade etti.

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin, protokol üyeleri ile birlikte Fatih Ortaokulu özel eğitim sınıfında düzenlenen karne törenine katıldı. Karnelerini alan Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine Kaymakam Deniz Pişkin tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Öğrenciler 5 Şubat 2018 Pazartesi günü ikinci yarıyıla başlayarak eğitim öğretime kaldığı yerden devam edecek.

Tosya’da Karnesini Alan 6350 Öğrenci Tatile Girdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!