Tosya’da köy muhtarlarıyla bir araya geldi

featured

Gülşen ve Nalbantoğlu: Tosya’da köy muhtarlarıyla bir araya geldi

Seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün Tosya’yı ziyaret eden Kastamonu AK Parti Milletvekili ve 25’inci dönem Milletvekili Adayı Mustafa Gökhan Gülşen Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu ile Nalbantoğlu Tesisleri’nde yemekte muhtarlarla bir araya geldi.

Yemekte konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Gökhan Gülşen;  “Çalışkan zeki insanların seçtiği muhtarla bir araya geldik.  Tosyalılar sadece son 2-3 seçimdir değil. AK Parti kurulduğu günden beri en hızlı destekçisi olmuştur. 2002 yılında AK Parti’nin Tosya’dan hiç milletvekili adayı olmamasına rağmen yine en güçlü desteği Tosyalılar vermiştir.  Tosya bize hep destek oldu. Bizim Tosyalılara diyecek hiçbir şeyimiz yok. Ama başka taraftan baktığımızda Tosyalılarında bize söyleyecek bir şeyleri yoktur. Ben 2004 yılında AK Partinin İl Başkanı oldum. O dönemden itibaren birlikte çalıştığımız muhtarlarımız var. Özellikle KÖYDES programlarından en fazla hizmeti alan yerlerden bir tanesi de Tosya olmuştur” dedi.

Zafer Nalbantoğlu’nun geçtiğim seçimlerde milletvekili seçilememesinin çok özel sebepleri  olduğunu kaydeden ve o dönem  de bazı ilçelerdeki belediyelerinde AK Partide olmadığını söyleyen Milletvekili Gülşen;” Herkes bir şey söylüyor fakat o dönemde Tosya’dan Zafer gitmesin diye 5 bin tane oy çıktı. Bunu böyle hesaplamak lazım. O zaman Kastamonu Belediyesi de bizde değildi. Ve bazı acı hadiselerde olmuştu. Bu sebeplerin hepsini topladığımızda biz 3’üncü vekili götüremedik. Götürebilseydik daha fazla hizmet gelecekti. Götüremedik ancak hizmetler yine devam etti. Tosya 2011 -20015 döneminde Kastamonu ilçeleri arasında en fazla hizmeti alan ilçe oldu. Aksini söyleyen gelsin ispat etsin” dedi.

 Kastamonu’nun başka hiçbir ilçesinde doğalgaz kullanılmıyorken Tosya’da doğalgaz kullanılmaya başlandığını dile getiren Milletvekili Gülşen; “Şuanda 20 bin abonesi var. Kastamonu’nun hiç  bir ilçesinde böyle devasa bir hastane yok. Doktordan şikayet edenlere Kastamonu’nun başkan hangi ilçesinde bu kadar çok branşta doktor var diye sorun. Herkes elini vicdanına koyup konuşacak. Tosya Belediye Başkanı şahidimdir. Ne zaman geldiyse işimi gücümü bırakıp Tosya’nın işleri için koştum. Tosya’nın bizim yanımızda yeri başkaydı. Siz bize destek verdiniz. Biz sizler için yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Sizin hükümet konağı diye bir talebiniz yoktu. Tosyalılar bunu hak ediyor dedik ve bunun için çalışmalara başladık. Sizin talebiniz olmayan hizmetleri bile getirdik. Siz bize hep destek verdiniz. Zafer beyi geçtiğimiz seçimlerde milletvekili çıkaramadık ancak sizin evladınız olarak ben elimden gelen her şeyi yaptım. Bunun şahidi İlçe Başkanımdır, Belediye Başkanımdır. Ancak ister istemez bizim bir ayağımız eksik oldu. Mesele Zafer meselesi değil. Zafer Nalbantoğlu’nun illa milletvekili olmaya falan ihtiyacı yok. Zafer Nalbantoğlu eğitimiyle kariyeriyle kendisini ispat etmiş biri. Zafer Tosya’nın değil Kastamonu’nun milletvekili olacak” dedi.

İhtiyaçlar hiçbir dönemde bitmediğini ve bitmeyeceğini söyleyen Milletvekili Gülşen; “Bizim hizmete ihtiyacımız var. Hizmet muhalefet partisi milletvekilinden istenmez.  Geçtiğimiz seçimlerde 5 bin oyu muhalefet partisine veren Tosyalı bu oyun karşılığını nasıl aldı. Kastamonu’nun da Tosya’nın da daha çok hizmete ihtiyacı var. Bizim 10 tane vekilimiz olsa 3 tanesini verelim muhalefete oda muhalefetliğini yapsın. 7 tane vekille güçlü bir şekilde hizmet getiririz. Biz buradan güçlü gidersek bunun Tosya’ya da Kastamonu’ya da mutlaka bir kazanımı olur. Bizi daha güçlü gönderin biz daha güçlü isteklerde bulunalım. Kastamonu’nun 20 ilçesi var. Her adayın etrafında birkaç tene ilçe toplanmış. O zaman bize 8-10 tane milletvekili lazım. 30 tane aday adayı vardı. Hepsi de çok kaliteli insanlardı. Ama Genel Merkezimiz bu şekilde takdir etti. Tosya’da olan pek çok hizmet başka ilçelerde yok” şeklinde konuştu.

 Yaklaşan genel seçimde 140 bin oyu alacaklarını aktaran Milletvekili Gülşen şunları söyledi: “MHP de bizim 15 bin emanet oyumuz var. MHP’de geçen seçimin özel şartlarından kaynaklanan bir artış olmuştu ve MHP’nin oyu 38 binden 53 bine çıkmıştı. MHP’nin Kastamonu’daki oyu 40 bin bizimde yüz 40 bin civarındadır. Dolayısıyla AK Partiyi zafere Zaferi’de Ankara’ya taşıyacağız. Tosya’daki fireleri azaltmanız lazım. Merkez ve Taşköprü’de 5 binin üzerinde artış olacaktır.”

 AK Parti iktidara gelmeden önce köylerde içme suyu taleplerinin olduğunu söyleyen ve artık köylerde kanalizasyon, parke yapılmaya başlandığını aktaran Milletvekili Gülşen; “Bunlar çok büyük gelişme. On sene evvel biri size dese ki ‘çocuğun ağır hastalandığında helikopter gelecek çocuğunu alacak Ankara’da üniversite hastanesinde tedavi edecek’. Hanginiz inanırdınız. Bura ‘Avrupa mı’ derdiniz. Bizim ulaştığımız yerler hayal edilemeyen yerler. Biz bunları bu ülkenin kaynaklarıyla yaptık. Ancak bu ülkenin kaynakları 2000 yılında da vardı. Bu ülkeyi beceriksizlere teslim edersiniz iflas ettirler. Sen SGK’yı iflas ettirmiş bir adamsın. Bırak sana 4 sene 4 ay bu ülkeyi teslim etsek sen bu ülkeyi de iflas ettirsin. MHP’nin iktidar ortağı olduğu yıllarda bu ülke kriz yaşadı. Yüzde 80 faizler ödedik. Çiftçilerimiz borçlarını ödeyemiyorlardı” ifadelerini kullandı.

AK Partinin 2015 yılında yine tek başına iktidar olacağını kaydeden Milletvekili Gülşen; “Muhalefete oy verirseniz gidip çayını içmekten başka bir menfaatiniz olmayacaktır. Tosya’nın zeki insanları iktidarla birlikte yürüyüp hizmet alma yarışına girecektir. Siz ne kadar güçlü destek verirseniz biz Zaferi Ankara’ya taşırız. Zafer de bu hizmetleri güçlü bir şekilde Tosya’ya getirir. Ben 1’inci sıra Milletvekili adayıyım. Sabah 9’dan gece 12’ye kadar çalışıyorum. Şuan acaba dediğimiz tek şey zafer gelecek mi, gelmeyecek mi. 20 ilçede bütün teşkilatımız herkes, Zafer Nalbantoğlu için seferber. Eğer Tosyalılar bu seferberlikte oyun bozanlık ederse ayıp etmiş olurlar. Sizin ilçelere dağılıp zafer için çalışmanız lazım” ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

Yaklaşan seçim nedeniyle bazı görüşmelerin istişarelerin yapılması gerektiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, her seçimin önemli olduğunu ancak bu seçimin Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktası olacağını ifade etti. Şahin; “Bu ne Mustafa Gökhan Gülşen’in Milletvekili olma sevdası ne Zafer Nalbantoğlunu Tosya’dan Milletvekili gönderme davamızdır” dedi.

Muhtarlara seslenerek konuşmasını sürdüren Başkan Şahin şunları söyledi: “Hepiniz belli bir yaştasınız ve seçilmiş insanlarsınız. Bugün AK Partinin dışında ‘ben bu ülkeyi yönetmeye talibim’ diyen bir kadro var mı? Televizyonlarda gazetelerde ‘biz falanca partiyle koalisyon yaparız’ diyorlar. Biz de küçük hesap peşine takılıp devasa yatırımları unutacak mıyız.”

Zafer Nalbantoğlu’nun 3’üncü sıra milletvekili adayı olmasını eleştiren vatandaşlara da seslenen Şahin; “Milletvekilimize sitem eden insanların profiline şöyle baktım. Sayın Cumhurbaşkanını burada aday gösterseniz AK Partiye oy vermeyecek adam 3’üncü sıra sitemini ediyor. Ona hadi oradan demekten başka diyecek bir şeyimiz yok. Peki bende onlara soruyorum. Sizde niye yok Tosyalı bir aday yok. Kavga sadece AK Parti’nin kavgası mı. Diğer partilerde neden böyle bir özveri yok. Ya da olsa ne olur” ifadelerini kullandı.

Türkiye bir bütün olduğunu söyleyen Kazım Şahin; “Nasıl olsan iktidar olamazsınız emekliye ver köylüye ver yaşlıya ve gence ver vaat et. Nasıl olsa iktidar olamayacağı için bunları iddia ediyorlar. Kendisi de söyleyemiyor ki iktidar olacağını” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili adaylarının 3’ününde arkasında olduklarını aktaran Şahin, 3 sıfırı alacaklarını söyledi. Şahin; “Şu partiden bu partiden milletvekili olabilir. İyi insanda olabilir. Bizim kimsenin şahsiyetine söz söylemek haddimiz değil. Ancak ne yaptılar. Hangi derdimize merhem oldular. Topluiğnenin ucu kadar bir icraat yapabildiler mi? Bu sefer daha güçlü gidelim. Sayın Cumhurbaşkanının ve başbakanın Kastamonu’ya özel bir ilgisi var. İnşallah 3 Milletvekilini AK Partili olarak gönderdiğimizde elimiz çok daha güçlü olur. Herkes işine baksın. AK Partili olmayan AK Partiye oy vermeyen senin kafanı karıştırmak için teşkilatlarını bulandırmak için güya Tosyacılık oynamak için dedikodu üretmeye devam ediyorlar. bizim bunları çürütecek çok argümanımız var. Kastamonu’da olmayan kamu yatırımları Tosya’da var. Bunlar kendi kendine olmadı” dedi.

Tosya ya yapılan bazı projelerden de bahsederek konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Kazım Şahin, birçok yatırımın AK Parti döneminde yapıldığını söyledi. Şahin; “Zafer Beyi de göndereceğiz inşallah. Ancak bunun sevdasını bunun davasını biz güdelim. Bunu biz yapalım. AK Partiye düşman olanlar, AK Partiye oy vermeyecek olanlarla biz yolumuza devam edecek değiliz. Köylerinizde çok sorun olduğunu biliyoruz ancak köylere bir çok hizmette gönderildi. Bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğiz. Hepinize geçmişte verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Benim kanaatim odur ki zafer Nalbantoğlu gibi bir kardeşimizde 30 güçlü aday adayının içinde yine de sıralamaya girebildiyse bu AK Partinin Tosya’ya verdiği önemi gösterir. Geçen dönem zafer bey 5-6 bin gibi çok cüzi bir oyla kaybetti. Ama bu sefer çok kaybetmeyecek” ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

Tosya belediye başkanını ardından söz alan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Tosya’da çok güzel bir şekilde karşılandıklarını söyledi.  Kayıkçı, 2011’le 2014 arasında Tosya’ya yapılan bazı yatırımlar hakkında bilgi verdi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bunları çıkarırken iktidar olduğumuz 2002 yılından 2014 yılına kadar bir çalışma yapmak istedim ama bir klasör dolusu evrak oluştu. Hepsini sizlere tek tek söyleyip kıymetli vaktinizi almak istemedim. O yüzden kısa bir özetle geldim. Bazen yapılan yatırımlar unutulabiliyor. Ancak 2002’den beri AK Parti iktidar da olduğu için bu şekilde bir unutma söz konusu olmayacaktır. Tosya diğer ilçelerimize göre farklı payları her zaman aldı ve almaya da devam edecek. Kastamonu merkezde proje olarak devam eden işler Tosya’da tamamlandı. Tosya İGM üyeleri de bu bölgede yapılacak olan projeleri takip ediyor. Muhtarlarımızda her zaman yanımda. Bu zamana kadar AK Partiye vermiş olduğunuz desteği bu dönem daha fazla istiyor. Bu nedenle Zafer Bey ile beraber 3 vekilimizi Ankara’ya göndermek istiyoruz. Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Kastamonu AK Parti 3’ünü sıra Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu, muhtarların kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti. AK Parti’nin köylere verdiği destekler hakkında konuşmasına devam eden Nalbantoğlu; “Hepiniz gözlerinizle şahit oldunuz. Köylerimiz AK Partiye her zaman destek verdi ve destek vermeye devam ediyor. Bizlerde sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

3 Kasım 2002 den önce Türkiye’de kriz olduğunu ve Türkiye’nin dünyada hasta adam olarak nitelendirildiğini söyleyen Nalbantoğlu; “Siz bunların hepsini yaşadınız. Ekmek ve hastane sıralarını hepiniz yaşadınız. Şimdiki gençlerimiz bunları yaşamadığı için AK Partiyi daha az taktir ediyor. Ancak siz bunlara bire bir şahit olduğunuz için şükrediyorsunuz ve desteklerinize devam ediyorsunuz. Bildiğiniz gibi sağlıktan ulaşıma, tarım ve hayvancılığa kadar birçok yeni yatırımlar gerçekleştirdik. Türkiye şuanda dünyada söz sahibi olan bir ülke. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın derdine derman olan bir Türkiye var” şeklinde konuştu.

 Türkiye’nin sınır bölgelerinde meydanda gelen karışıklardan da bahseden Nalbantoğlu, Türkiye’nin dimdik ayakta kaldığını ifade etti. Nalbantoğlu; “Muhalefet partileri çeşitli söylemlerde bulunuyor. ‘Emekliye para vereceğiz. Mazotu düşüreceğiz’ falan diyorlar. Bunlara siz zaten inanmıyorsunuz. Neyin ne olduğunu biliyorsunuz. Bunlar Türkiye’nin AK Parti iktidarında Merkez Bankası rezervlerini sıfırlamak için yapılan plan projeler. Bunlar biriken parayı 1 günde sıfırlamak için yapılan hesaplar” dedi.

2011 yılında da 3’üncü milletvekili adayı olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren Nalbantoğlu; “Allah nasip etmedi gidemedim. Ama bu dönem birlikte daha güçlü 3 Milletvekili olarak Kastamonu’yu ve tüm ilçelerimizi temsil etmeye çok yakınız. Neden diye soracak olursanız bunun matematik hesabı var. Bu dönem bizim hedefimiz yüz 40 bin oy. Bu da çok zor bir şey değil. Çünkü Kastamonu’da Tosya’da Taşköprü’de Belediyeler AK Partide. Önceki dönem diğer partilerdeydi. Bunların bir getirisi illaki olacaktır. Geçtiğimiz seçimlerde has parti 4 bin oy almıştı. Bu oylarda eklenecektir.  Biz bu seçimlerde her ilçede 300-400 oy arttırsak yetiyor. Biz buna inandık sizlerde inanın. Bu seçim aydınlık Türkiye’nin seçimi. Bunun farkında olarak köylerinizdeki tüm insanlara bunları güzel bir dille anlatırsanız başarılı oluruz. Geçen dönem biz gidemedik. Sayın Emin Çınar Meclise gitti. Kişilikli kaliteli insan orası tartışılmaz. Ancak Kastamonu, ilçelerimiz ve köylerimiz için ne yaptı ne yapabildi. Bir şey yapması olanaksız. Çünkü hükümetin desteği olmadan hiçbir şey yapamazsınız. Bunu köylerinizde ki vatandaşlara siz anlatacaksınız ki gelecek için yarınlarımız için Tosya’yı Kastamonu’yu ve Türkiye’yi layık  olduğu yere getirelim. Allah birlik ve beraberliğimiz daim geleceğimizi kaim eylesin” diyerek sözlerine son verdi.

İstişare toplantısına Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Kastamonu AK Parti 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, AK Parti İl Yönetimi, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, İlçe Teşkilatı üyeleri ve Tosya köy muhtarları katıldı.

 

 

 

Tosya’da köy muhtarlarıyla bir araya geldi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler -
deneme bonusu veren siteler
- Goley90 - tiktok takipçi satın al - instagram likes - istanbul escort - mecidiyeköy escort - bakırköy escort - postegro - istanbul escort - Baywin - sahabet giriş - Aviator oynadeneme bonusu veren siteler -
deneme bonusu veren siteler
- Goley90 - tiktok takipçi satın al - instagram likes - istanbul escort - mecidiyeköy escort - bakırköy escort - postegro - istanbul escort - Baywin - sahabet giriş - Aviator oyna