Tosya’da Spor’a Gönül Verenler Spor İçin Toplanıyor

featured

Tosya’da 2014 yılının son günlerinde Sportif konularda oldukça hızlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Tosya Spor Kulübü tarafından yapılan toplantılarda ileriye dönük yapılacak olan çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştu.

Yapılan toplantıların devamı niteliğinde olan TOSYA’DA SPOR konulu istişare toplantısı Salı günü (bu akşam) Doğramacı Otel’de saat 19:00’da başlayacak. Tosya Spor Kulübü Derneği Başkanlığınca organize edilen istişare toplantısına tüm okulların beden eğitimi öğretmenleri, spor’a gönül veren isimler ve aktif olarak sportif branşlarlda görev alan Spor severler katılacak.

Bilindiği üzere Tosya Belediye Spor’un Kastamonu’ya devredilmesinin ardından ilçede oluşan bu boşluğu, Tosya Spor A.Ş. yönetimi Bünyesindeki Tosya Spor Kulübü ile bu boşluğu kapatmayı hedefliyor. Futbol şubesinin yanı sıra Basketbol, Voleybol ve Güreş gibi çeşitli branşlarda şubeleşme sürecini başlatan Tosya Spor Kulübü büyük ölçüde bu sürecin sonuna geldi. Salı akşamı yapılacak olan istişare toplantısının ardından, 2015 yılı için futbol, basketbol, voleybol ve güreş branşlarının faaliyetleri konusunda da yol haritası çizilmiş olacak.

Tosya Spor Kulübü ilk etapta 4 ayrı spor branşında 2015 yılında müsabakalara katılarak, fiilen sportif faaliyetlerine de start vermiş olacak. 

Tosya Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İhsan YILMAZ toplantı öncesi yaptığı açıklamada ” Tosya’da sporun daha ileriye gitmesi birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesi ve alt yapıların daha güçlü kadrolarla yönetilmesi konusunda düzenlediğimiz bu istişare toplantıları Tosya’da Spor için oldukça önem arzediyor. 2015 yılı içerisinde de benzeri bilgilendirme ve istişare toplantılarının devam edeceğini söyleyen İhsan YILMAZ; El Ele verirsek başarılı oluruz, güçlü bir ekip ve başarılı bir yönetim ile Tosya’mızı yeniden hem futbol sahalarında hemde salon sporlarında başarılı olması için elimizden gelen gayreti ve desteği vermemiz gerekiyor, bu yüzden Salı akşamı yapacağımız istişare toplantısı Tosya’da Spor’un kaderini ve çizgisini belirleyecek.” dedi.

Alaattin KEŞOĞLU / Tosya Spor Kulübü Basın Sözcüsü

Tosya’da Spor’a Gönül Verenler Spor İçin Toplanıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!