Tosyalı Ak Partililerden Cumhurbaşkanı Adayına Tam Destek

featured

TOSYA AKPARTİ KADİN KOLLARI ERDOĞAN VARSA BİZDE VARIZ DEDİ

AK Parti Tosya ilçe Başkanlığı yöneticileri ve üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek olmak için Ziraat Bankası şubesine giderek bağışta bulundular.

AK  Parti Kadın Kolları Tosya ilçe  Başkanlığı yöneticileri ve üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek olmak için Ziraat Bankası şubesine giderek bağışta bulundular.

AK Parti Kadın kolları ilçe başkanı Emine Nezaket Gülabacı’da Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinin süreceğini ve bu bağlamda da çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini kaydetti.

10 Ağustos tarihinde yapılacak olan ve ilk kez halk tarafından seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarına hız verirken Ak Parti kadın kolları ilçe  Başkanlığı adaylarına destek olmak için bir araya geldi. Ak Parti Kadın kolları ilçe başkanı ve yaklaşık 40 partili Erdoğan’a bağışta bulunmak için Ziraat Bankası önünde toplandı. Partililer, Erdoğan’ın seçim çalışmalarında kullanması için bankaya girerek para yardımında bulundular.Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a yüreklerinden kopan miktarda bağışta bulunacaklarını belirten Gülabacı“Recep Tayyip Erdoğan’a kampanya süresince destek olmak, ona gönlümüzden kopan, yüreğimizden kopan desteği göstermek adına burada toplanmış bulunuyoruz. Cumhurbaşkanı adayına seçimlerde devletten bir bütçe verilmiyor. Sayın başbakanımızın, Cumhurbaşkanı adayımızın da bu seçim süresi boyunca çalışmaları ve mitingleri var. Bizler de Tosya’dan Cumhurbaşkanı adayımıza destek olmak için buradayız. Ödenecek paranın miktarı önemli değil. Önemli olanTosya’da yaşayan vatandaşlarımızın, Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarının yanında olduğunu bilmesidir” dedi. .Ö.K.

 

Tosyalı Ak Partililerden Cumhurbaşkanı Adayına Tam Destek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!