Tosyalı Bayanların Dikkatine

featured

İlçemizde faaliyet gösteren 12 Kur’an Kursunda okuyan ve finale kalan 5 Kur’an Kursu’nun toplam 15 kursiyer öğrencisi, bilgi yarışmasında  mücadeleye hazırlanıyor.

Tosya merkez ve köylerinde  bulunan 12 Kur’an Kursundan finale kalan Aşağı Tekke, İrfaniye, Harsat, Ortalıca ve Büyük Sekiler Köyü Kur’an Kurslarında okuyan 15 Öğrenci, Tosya Müftülüğü ve Din Görevlilerince organize edilen Bilgi Yarışmasında bugün saat 14,00’te Müftülük Konferans Salonunda kıyasıya bir mücadeleye hazırlanıyor.

Konuya ilişkin olarak derlediğimiz bilgilere göre, yarışmada 3’er öğrenciden oluşan 5 ekip, İslam dini ve kültürü odaklı İman, Amel, Ahlak ve Din Kültürü ağırlıklı yarışmada bugüne kadar edindikleri bilgi birikimini sergilemeye ve rakiplerden daha iyi bir performans göstererek birinci olmaya çalışacaklar.

Yarışmacıların salt Kız Kurslarına yönelik olmasının doğal sonucu olarak ta yarışmalara dinleyici olarak sadece bayanların katılacağı ve özellikle öğrenci veli ve yakınlarından yoğun bir ilginin olacağı ifade edilmektedir.

Tosya İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, yarışmaya katılan her yarışmacıya birer armağan verileceğini, ancak ilk üç dereceyi paylaşan ekiplerin de uygun ödüllerle taltif edileceklerini ifade etmiştir.

Tosyalı Bayanların Dikkatine

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!