Tosya’lı Sanayicilerden

featured

Tosya’lı Sanayicilerden Ahşap Fuarına Yakın Takip!

8-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Ahşap Fuarına Tosya’dan katılacak firmaların stand çekilişleri yapıldı.

Sanayicilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda talep oldukça fazlaydı. İlçemiz Fuarda 11 tane stantla sınırlandırıldığından katılımcılar Kaymakamlık Makamı’nda  kur’a çekilişiyle belirlendi. Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz’ün huzunda yapılan çekilişe S.Y.D.V. Müdürü Recep Keçeci, Nalbantoğlu şirketler Grubu adına Sedat Ağacıkoğlu, Çağ Orman Ürünleri adına Yalçın Can, Kaynaroğulları Orman Ürünleri adına Aydın Kaynar, Ündeyici Mobilya ve  Ahmet Ünlü katıldı.

Kur’alar; huzurda bulunan firmaların temsilcileri tarafından,  temsilcisi bulunmayanların ise Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz tarafından çekildi.

Çekiliş sonucunda 60 m2 alanı; 1 nolu stantta Çağ Orman Ürünleri, 2 nolu stantta Namsa, 3 nolu stantta Kaynaroğulları & Star Ahşap, 4 nolu stantta Nalbantoğlu Şirketler Grubu, 5 nolu stantta Sedef Ahşap, 30 m2 lik alanda 1 nolu stantta Ündeyici Mobilya, 2 nolu stantta Ahmet Ünlü, 3 nolu stantta Tosya Marangozlar Odası,  16 m2 lik alanda ise Mehmet Hızarcı yer alıyor.

Kur’alar çekildikten sonra açıklama yapan Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz; ’’Gelişen ve değişen tüketici tercihleriyle her gün büyüyen ahşap ve ahşap ürünleri  sanayisinde firmalarımızın daha da büyüyebilmesi için reklama  ve ürettikleri ürünleri tanıtmaya ihtiyaçları vardır. Fuarlar reklam ve ürettikleri ürünleri sergileyip tanıtabilmeleri için üreticilerin kaçırmaması gereken bir fırsattır. Uluslararası ticaretin çok hızlı bir şekilde geliştiği ve rekabetin giderek arttığı günümüzde, üreticiler için fuarların önemi de vazgeçilmez bir şekilde artmaktadır. Bizlerde bu bilinçle ilimizde düzenlenecek fuarı çok iyi bir şekilde değerlendirerek Ahşap Fuarından azami bir şekilde yararlanmalıyız. İlçemizin ve ilçemizde el emeği göz nuru  ahşap ürünleri üreten şahıs ve firmaların gelişip büyüyebilmesi için  verdikleri bu güzel  fırsat nedeni ile Sayın Valimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi.

 

 

 

 

 

 

Tosya’lı Sanayicilerden

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!