TOSYA’lıları Candan Kutlarım

featured

TOSYA’lıları Candan Kutlarım…

Bir spor adamı olarak Tosyalıları bilhassa Tosya Belediyespor Kulübü taraftarlarını centilmenliklerinden dolayı tebrik ederiz. Tosya Belediyespor-Düzcespor müsabakasında Tosyalıların centilmence iyi olanı desteklemeleri  ve müsabaka süresince çirkin tezahürat yapmamaları bizleri çok duygulandırdı. Maç öncesi ve maç sonrası taraftarların,sporcuların,teknik heyetin ve yöneticilerin candan Düzcespor ile ilgilenmeleri bizlere ‘’İşte Spor budur’’ dettirmiştir.

Bu konuda Düzcespor Teknik Direktörü Özgür ORAL Düzce Damla Gazetesine verdiği demeç bu taktirimizi de doğrulamaktadır.

Saygılarımla 

 

Bayram Ali Kubilay

Mali Müşavir

1999-2001 dönemi Düzcespor Kulüp Başkanı

TFF İl Temsilcisi (2003-2009)

BJK Genel Kurul Üyesi

Düzceninsesi Gazetesi Köşe Yazarı

Gsm:0 532 303 06 41

Tosya iyi mücadele etti

Lider Düzcespor şampiyonluk yolundaki hedefine adım, adım yaklaşıyor. Son lig maçında deplasmanda Tosya Belediyespor’u 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturan kırmızı lacivertlilerde hedef Pazar günü yapılacak Bayrampaşa Tunaspor’u yenmek.

 

TOSYA İYİ TAKIM

Takımın Tosya karsısında ortaya koyduğu futbolu beğendiğini söyleyen Düzcespor teknik sorumlusu Özgür Oral Tosya Belediyespor’un çok diri ve koşan bir takım olduğunu belirterek” Tosya engelili kayıpsız atlattığımız için mutluyum. Karşılaşmada 90 dakika boyunca oyunu kontrol altında tutan taraf biz olduk. Rakibimiz çok genç ve tecrubesiz oyunculardan kurulu bir ekip. 90 dakika boyunca oyundan kopmuyorlar ve iyi mücadele ediyorlar. Bizim kadromuz rakibimize oranla iyi oyunculardan kurulu ve aramızda doğal olarak güç ve kalite farkı var. Bana göre Tosya Belediyespor gelecekte iyi sonuçlar alabilecek bir takım ve ligde çok canlar yakar. Bu karşılaşmada oynayan futbolcularımı tebrik ediyorum. Bizim için liderlik önemli değil. Önemli olan sezon sonunda üçüncü lige çıkmak.”dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Düzcespor teknik sorumlusu Özgür Oral kendilerine centilmenlik örneği gösteren Tosyaspor yönetimine ve taraftarlarına teşekkür etti. Kastamonu’da yapılan maçta iyi şekilde ağırlandıklarını söyleyen Oral Tosya yönetim ve taraftarlarının yaptığının örnek olması gerektiğini belirterek” Sporun özünü dostluk oluşturuyor.  Kastamonu daki maçta gerek Tosya yönetim, gerek taraftarlar ve gerekse saha içinde mücadele eden Tosyaspor’lu futbolcular centilmenlik örneği gösterdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

HER MAÇ ÖNEMLİ

Hafta sonunda yapılacak olan Bayrampaşa Tunaspor maçı ile de kısa bir değerlendirme yapan Düzcespor teknik sorumlusu Özgür Oral bütün rakiplerinin önemli olduğunu belirterek” Biz şampiyonluk için yola çıktık. Uzun maratonda sürpriz yaşamak istemiyoruz. Bizim için her maçın önemli aynı, her maç aynı kalitede.   Bayrampaşa Tuna ligde aldığı sonuçlara bakıldığında güçlü bir ekip. Biz her maça olduğu gibi yine kazanmak için çıkacağız ve kazanacağız. Bu maçta bütün taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz”dedi.

KADRO ZENGİNLİGİMİZ VAR

Tosya Belediyespor maçında farklı bir kadro ile çıkmasının normal olduğunu söyleyen Düzcespor teknik sorumlusu Özgür Oral kadroda yer alan bütün futbolculara formanın açık olduğun belirterek”Benim için bütün futbolcularım ayna değerde, aynı kalitede. Kim daha çok çalışırsa o formayı giyer. Kimsenin forması garanti değil. Tosya maçında sahaya çıkardığım kadro sürpriz değil. Kadro zenginlimizi var ve bun bunu avantaj olarak görüyorum. Bütün futbolcularım formalarının hazır olduğunu biliyor”dedi.

 

TOSYA’lıları Candan Kutlarım

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!