Türk Hava Kurumu’nda Plaket Töreni

featured

Türk Hava Kurumu tarafından model uçak kursu öğreticilerine teşekkür plaketleri düzenlenen törenle verildi.

Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi uzun yıllardır ilçemizde model uçak kursu öğreticiliği yapan eğitimcileri unutmadı.  Çocukların el becerilerini geliştirmek ve çocuklara havacılığı sevdirmek amacıyla ilçemiz okullarında açılan model uçak kurslarında Eğitimciler Şevki Ceyhan, Yılmaz Alkaya ve Hakan Çalışkan tarafından yüzlerce çocuğa kurs verildi. Çocuklar kurslarda model uçak yaparak eğlenirken kurs bitiminde de katılım sertifikası aldı.

Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi yüzlerce çocuğa model uçak kursu veren eğitimcilere Şubede düzenlenen törenle teşekkür plaketi verdi.

Eğitimciler Şevki Ceyhan, Yılmaz Alkaya ve Hakan Çalışkan plaketlerini Şube Başkanı Ali Çilingir, Başkan Yardımcısı Ali Oruçöz ve Şube Müdürü ve Şeh Mahallesi Muhtar Adayı Ferhat Bozan’dan aldı.

Törende konuşan Şube Başkanı Ali Çilingir eğitimcilere teşekkür ederek; “eğitimcilerimiz ilçemizdeki okullarda çocuklarımızın el becerilerini geliştirmek ve havacılığı sevdirmek için model uçak kursu açtı ve yüzlerce çocuğa kurs verdiler. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Türk Hava Kurumu’nda Plaket Töreni

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!