Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyorlar

featured

Tosya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor kurslarında eğitim gören   taekwando sporcuları Çankırı Anadolu Dostluk Turnuvasında elde ettikleri başarıdan sonra Antalya’da yapılacak olan Ümitler Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan taekwondo spor kulübünde toplam 67 sporcu taekwondo sporu yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde Çankırı’da yapılan Bölgesel Anadolu Dostluk Ligi turnuvasında 2 birincilik ve 4 ikincilik elde eden sporcuların hedefi önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında derece yapmak. Antrenmanlara eksiksiz katılan sporcular, bölgede yaptıkları derecelere Türkiye derecesini ekleyebilmek için çaba gösteriyor.

Türkiye Şampiyonasına hazırlanan 59 kg da Recep Dalsız, 49 kg da Göksel Yumurtacı, 54 kg da Ferdi Karaman ve Yunus Üzer , 58 kg Osman Özbilen ve bayanlarda 49 kg da Sevnur Demirtaş bu zamana kadar katıldıkları turnuvalarda derece yaptıklarını belirterek, şu andaki hedeflerinin Türkiye Şampiyonasında derece yapmak olduğunu söyledi.  Taekwondo sporunu severek yaptıklarını dile getiren sporcular her zaman yanlarında olan antrenörlerine ve Halk Eğitim Merkezi Müdürüne teşekkür ettiler.

 

Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyorlar

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!