Türköz’ün,” Turizm Haftası” mesajı

featured

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, “Turizm Haftası” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Türköz, Türkiye’de 1976 yılından bu yana 15- 22 Nisan tarihleri arasındaki haftanın “Turizm Haftası” olarak kutlandığını anımsattığı mesajında şunları kaydetti:

“Turizm, ülke ekonomilerine ciddi katkılar veren en kolay istihdam sağlayan önemli bir sektördür. Bu yapısıyla, ekonomiye olan katkısının yanı sıra toplumların birbirlerini tanımalarını da sağlamaktadır. Muhteşem doğal zenginliğimiz, yüzyıllar öncesinden bugünlere ulaşan tarihi ve kültürel mirasımız ile tarihi ipek yolu üzerinde yer alan Tosya, bölgenin turizm merkezi olmaya aday bir ilçedir. Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen Tosya’mızın da yeteri kadar pay alabilmesi için çalışmalarımız sürmekte ve bu konuda gayret göstermekteyiz.

Tosya’mızı, bölgenin turizm merkezi haline getirmek için yerel yöneticilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın ve vatandaşlarımızın el birliği ile gayret göstermeleri gerekmektedir. Tosya’mızda turizm tesislerinin ve  ilçemizi ziyaret eden turist sayısının hızla artmasını diliyor, Turizm Haftası’nı kutluyorum. “

Muhabir  : Mehmet Ulusoylar

 

Türköz’ün,” Turizm Haftası” mesajı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!