Üçüncü özel hastanemiz oldu İsfendiyarbey Anadolu Hastanesi start verdi

featured

 

-Üçüncü özel hastanemiz oldu

– İsfendiyarbey Anadolu Hastanesi start verdi

 

-5 yıl önce ilimize kurulan  Özel Anadolu Hastanesi, şehir merkezinde ikinci hastanesini de hizmete sundu. Koroner BT anjiografi yapma olanağı tanıyan 64 kesit BBT cihazının bulunduğu hastanede önümüzdeki günlerde Ozon Terapi Uygulaması ile güzellik ve estetik merkezi de açılacak.

 

 

 

Kastamonu’da üst düzey sağlık alanında yatırımlarıyla dikkat çeken Özel Anadolu Hastanesi’nin kardeş kuruluşu olan ‘İsfendiyar Anadolu Hastanesi’ hasta kabulüne başladı.

Kastamonu’da sağlık alanında önemli hizmetler veren ve yaklaşık 5 yıl önce kurulan Özel  Anadolu Hastanesi, şimdi ikinci büyük yatırımını  ‘Özel İsfendiyar Anadolu  Hastanesi’ni bitirdi ve Sağlık Bakanlığından aldığı izinle hasta kabulüne başladı.

 
 
Konuyla ilgili yeni hastanede basın toplantısı düzenleyen Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Celal Civcioğlu, ücretli hasta kabulüne başladıklarını ve pazartesi gününden itibaren de SGK’lı tüm hastalara hizmet vereceklerini söyledi.

HEKİM KADROSU GÜÇLENDİRİLDİ

Hekim kadrosunu daha güçlendirdiklerini ifade eden Civcioğlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı alanında Dr. Dursun Baştuğ, Dr. Lale Sıdıka Çetin Yılmaz, Dr. Mustafa Yılmaz’ın Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden geldiklerini söyledi. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Berkant Şerif’in ise uzun süredir Kastamonu’da hizmet verdiğini dile getiren Dt. Celal Civcioğlu, Üroloji Uzmanı Dr. Ozan Ekmekçioğlu, Dr. Halit Talas, Ortopedi Uzmanı Dr. Bülent Altınay, Dahiliye Uzmanı Dr. Leman Melikoğlu, Dr. Güven Tunç, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Adil Yılmaz, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Alptekin Memiş, Dr. Ali Kemal Erdoğan, Anestezi Uzmanı Dr. Ebru Efetürk Ekmekçioğlu, Radyoloji Uzmanı Dr. Erdem Çaylı, Acil Servis Hekimleri Dr. Veli İdgü, Dr. Muammer Çetinkaya, Dr. Burcu Cömertler, Dr. Kıvanç Özdemir, Labaratuvarlarda ise Biyokimya’da Teoman Akbulut, Mikrobiloyoji’de Aybars Özsoy’un görev yapacağını söyledi. İki hastanede toplam 2’si lokal olmak üzere toplam 7 ameliyathane olduğunu söyleyen Civcioğlu, bir çok gelişmeyi Kastamonu’ya kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

YENİ HASTANEDE KORONER BT ANJİOGRAFİ DE YAPILABİLİYOR

Yeni açılan hastanede koroner BT anjiografi yapma olanağı tanıyan 64 kesit BBT cihazının da bulunduğunu dile getiren Celal Civcioğlu, yakın zamanda ise Ozon Terapi Uygulaması ile güzellik ve estetik merkezinin hizmete gireceğini söyledi. Yeni açılan hastane ile personel sayısının 420’ye ulaştığını vurgulayan Civcioğlu, yatak sayısının ise 125’e ulaştığını söyledi.

YILDA 210 BİN HASTAYA BAKILDI

 Olukbaşı’nda bulunan hastanenin yıllık 4 bin ameliyat ve 210 bin poliklinik sayısına ulaştığını ifade eden Civcioğlu, iki hastane arasında servis imkanı olduğunu söyledi.

Basın toplantısının sonunda Kastamonu’da beraber çalıştığı arkadaşlarıyla birlikte güven duygusunu oluşturduklarını belirten Civcioğlu, Kastamonu ve bölge insanına teşekkür etti.

  Öte yandan yeni hastanede ilk yatılı hasta kabulü yapıldı.

REFERANS HASTANE

Kastamonu, Sinop, Karabük ve ilçelerinde bölgenin referans hastanesi konumuna geldiklerini de sözlerine ekleyen Civcioğlu, Kastamonu’ya sağlık alanında yatırım yapmaktan mutluluk duyduklarını da belirtirken; “Yakında kendi alanımızın dışında ancak kadromuzda yer alan ve uzmanlık alanı olan arkadaşlarımızın ilgileneceği hayvancılık alanında da yatırımlarımız olacak”dedi.

(Foto: Anadolu)

 

 

Üçüncü özel hastanemiz oldu İsfendiyarbey Anadolu Hastanesi start verdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!