Uluslararası Lezzet Kokteyli Yapıldı

featured

Kastamonu Üniversitesi’nde Uluslararası Mutfaklar 40 Lezzet, 20 Ülke Kokteyli Yapıldı

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun hazırladığı “Uluslararası Mutfaklar 40 Lezzet 20 Ülke” kokteyl programı 24 Aralık 2014 tarihinde, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda yapıldı.

Programın açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Ömer Küçük, Üniversitemiz Dekanları, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Saim Ateş yaptı. Konuşmasının başında programı teşrif eden bütün katılımcılara teşekkürlerini sunan Doç. Dr. Ateş, geçtiğimiz günlerde Ukrayna’nın Kharkiv şehrinde düzenlenen Karma Dövüş Sanatları Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencimiz AbulfazMehdisoy’u bütün katılımcıların huzurunda bir kez daha tebrik ederek, Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz adına bir plaket takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın konuşmasında “Böyle güzel bir program hazırladıkları için Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bize bu gururu yaşattığı için huzurlarınızda bir kez daha AbulfazMehdisoy’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kendisini daha nice dünya şampiyonluklarında görmeyi temenni ederiz.” dedi. Rektörümüz Aydın, yeni yılın herkese huzur, mutluluk ve uğur getirmesi temennilerini dile getirerek sözlerini tamamladı.

Kurdele kesiminin ardından, dünya mutfağından 40 farklı lezzet, katılımcıların beğenisine sunuldu. Program, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda öğrenim gören Türkiye Cumhuriyeti, Kazakistan, Kırgızistan ve Azerbaycan gibi farklı ülkelerden öğrencilerin müzik ve halk oyunları gösterilerinin ardından sona erdi.

 

Uluslararası Lezzet Kokteyli Yapıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!