Ünal ve Gülabacı Ailesilerinin Mutlu Günü

featured

Eski Belediye Başkanı Sait Gülabacı ve Ak Parti Tosya Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı’nın oğulları Mustafa Gülabacı için geçtiğimiz hafta sonu muhteşem bir düğün yapıldı.

Mehtap – Hacı Ünal çiftinin biricik kızları Sare Şeyma Ünal ve Emine Nezaket – Sait Gülabacı çiftinin oğulları için geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir düğün yapıldı. Tosya gelenek ve göreneklerine göre yapılan düğün kız tarafında yapılan kına ile başladı.

12 Eylül 2020 Cumartesi günü Ankara Kızılcahamam’da Yakuttaş Düğün Salonunda kız kınası yapıldı. Mehtap ve Hacı Ünal çifti davetlilere hoş geldiniz dileklerini ileterek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Düğün 19 Eylül 2020 Cumartesi günü Tosya ‘da devam etti. Çalıkuşu Düğün Salonunda yapılan Aile Düğününde Emine Nezaket – Sait Gülabacı çifti davetlileri kapıda karşılayarak hoş geldiniz dileklerini iletti ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Maske, sosyal mesafe ve hijyen pandemi kuralları çerçevesinde yapılan düğünde genç çiftlere mutluluk dileklerini ileten davetliler, aileleri tebrik ederek, salondan ayrıldı.

Açıksöz Gazetesi olarak  Sare Şeyma- Mustafa çiftini tebrik ediyor ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ünal ve Gülabacı Ailesilerinin Mutlu Günü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!