Vali Bektaş Okulların Kültür ve Bilim Şenliklerine Katıldı

featured

Vali Bektaş Okulların Kültür ve Bilim Şenliklerine Katıldı

Vali Erdoğan BEKTAŞ 27.05.2011 tarihinde saat 14:30’da Prof.Dr. Saime İnal Savi Anadolu Lisesi ve Aralfen Koleji’nin her yıl düzenlediği Kültür ve Bilim Şenliklerinin açılışlarına katıldı.

Prof.Dr. Saime İnal Savi Anadolu Lisesinde düzenlenen Kültür ve Bilim Şenliğine Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Coşkun DEMİR, Prof.Dr. Saime İnal Savi, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

İlk olarak Prof.Dr. Saime İnal Savi Anadolu Lisesi’nin 2.Kültür ve Bilim Şenliklerine katılan Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ açılış kurdelesini keserek, öğrencilerin yapmış olduğu birbirinden ilginç çalışmaları hakkında öğrencilerden tek tek bilgi aldı.

Prof.Dr. Saime İnal Savi ile bir sohbet eden Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ; Açmış olduğunuz bu okul için sizlere çok teşekkür ediyorum. Çok kalıcı bir iş yaptınız her insana nasip olmuyor. Bu hizmet nasip kısmet işidir” dedi.

Programın devamında Vali Erdoğan BEKTAŞ Kastamonu Aralfen Kolejinde bu yıl 4. Düzenlenen Kültür ve Bilim şenliklerine katıldı. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ ve beraberindeki protokol heyeti şenlik kurdelesini keserek öğrencilerin el becerisi sergilerini gezdi ve bilgi aldı.

 

 

 

Vali Bektaş Okulların Kültür ve Bilim Şenliklerine Katıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!