Vali Erdoğan Bektaş’tan Tosya’ya Övgü

featured

Kastamonu Eski Valisi Erdoğan Bektaş’tan Tosya’ya Övgü

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Tosya Organize Sanayi Bölgesi hakkındaki tecrübelerini paylaştı.

Manisa’da yayınlanan haftalık Sanayi Gazetesi’nin haberine göre Kastamonu eski Valisi şimdiki  Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Tosya hakkında özgü dolu sözler söyledi.

Gazetenin haberine Manisa Sanayisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Kastamonu eski Valisi Erdoğan Bektaş ‘sanayicinin heyecanı paylaşılmalı’ diyerek yeni kurulan Organize Sanayi Bölgelerinin önemine dikkat çekti.

Muş’ta başlayan OSB serüvenine Tosya ile devam eden tecrübeli Vali Erdoğan Bektaş konuşmasında Tosya Organize Sanayi Bölgesi’nde edindiği tecrübeleri paylaştı.

Vali Bektaş; “ilçelerdeki OSB’lerin 2 organı var. Bir müteşebbis heyetleri bir de yönetim kurulları var. Müteşebbis heyeti başkanlığını kendim alıyorum. Yönetim kurulu başkanlığını kaymakamlara veya vali yardımcılarına veriyorum. Gelişimi dolayısıyla izleyip yönlendirebiliyorum. Kaymakamlığımızı hep işin içerisinde tutuyoruz. Kaymakam da bunun bir parçası olmalı. Hem işi öğrenecek hem vatandaşıyla iç içe olacak. Sanayicinin heyecanını hissetmeliler, sıkıntıyı paylaşmalılar. Tosya OSB’de müteşebbis heyet başkanı olduğum zamanlarda alt yapıyı çözdük, sanayiciyle büyük bir heyecan yaşadık” dedi.

 

Vali Erdoğan Bektaş’tan Tosya’ya Övgü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!