Vali GÜNAYDIN’ın Yeni Yıl Mesajı

featured

Kastamonu Valisi Şehmus GÜNAYDIN’ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı

        Değerli Kastamonulu hemşehrilerim;

        Ülkemiz, milletimiz ve İlimiz için güzel gelişmelerin yaşandığı 2014 yılını geride bırakarak, yeni umutlarla, beklentilerle 2015 yılına hep birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

         Yeni yılda da gücümüze inanarak, Ülkemizin, milletimizin ve çok kıymetli Kastamonulu hemşehrilerimin geleceğe daha umutla ve güvenle bakabilmesi için her türlü engeli birlik, beraberlik içerisinde aşacağımıza, aynı kararlılıkla toplumun tüm kesimleri ile el ele, gönül birliği yaparak, Ülkemizi ve Kuzeyin Yıldızı Kastamonu’yu hakettiği noktaya taşımak için azim ve gayretle çalışmalarımızı yürüteceğimize inanıyorum.

         Gelecekte, İlimizin her alanda gelişmiş ve tüm hedeflerine ulaşmış başta ahşap,  tarih, kültür ve turizmin merkezi  olarak gösterilmesi arzusundayız.

         Değerli halkımıza da bu konuda göstermiş oldukları özveri ve gayretleri için şükranlarımı sunuyor,  her zaman en iyisine ve güzeline layık olan vatandaşlarımıza hizmet etmenin büyük mutluluğunu yaşıyorum.

         Kastamonulu hemşehrilerimizin, İlimizde bulunan tüm misafirlerimizin, beraber çalıştığım amir, memur, işçi arkadaşlarımın, yılın tüm zamanında İlimize katkı verme adına,  her koşulda görevini ifa eden basın mensuplarımız ile aile ve yakınlarının, yeni yılını en samimi duygularımla kutluyor, 2015 yılının sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

Vali GÜNAYDIN’ın Yeni Yıl Mesajı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!