Vergi Dairesi ve SGK’da Hafta Sonu Mesaisi

featured

Tosya Vergi Dairesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu geçtiğimiz hafta sonu mesai yaptı.

7143 Sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için Tosya Vergi Dairesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi ve Pazar olmak üzere 2 gün mesai yaptı.

Bazı alacakların yeniden yapılandırılması yani devlete olan borçların yeniden yapılandırılmasını kapsayan 7143 Sayılı kanunun süresinin 31 Temmuz 2018 tarihinde sona erecek olması nedeniyle yapılandırma yapamayan vatandaşların mağdur olmaması için Tosya Vergi Dairesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu hafta sonu mesai yaptı.

Hafta sonunda Vergi Dairesine gelen yaklaşık 40 mükellef borçlarını yeniden yapılandırarak 7143 sayılı kanundan yararlandı.

Sosyal Güvenlik Kurumunda ise bugüne kadar Bağ-Kur’dan 400 sigortalı ve SSK (4A) ‘dan toplam 150 işveren yapılandırma yaparak 7143 sayılı kanundan yararlandı. Aynı kanun kapsamında 120 kişide Bağ-Kur’dan emekli oldu.

7143 Sayılı Kanun kapsamında kamuya olan borçların yeniden yapılandırılması süresi 31 Temmuz 2018 tarihinde yani yarın sona ereceğinde mağduriyet yaşanmaması için devlete olan borçların bu tarihe kadar yapılandırılması gerekiyor.  Ahmet Çataloğlu

Vergi Dairesi ve SGK’da Hafta Sonu Mesaisi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!