Vergi Haftası Törenle Başladı

featured

22. Vergi Haftası dolayısıyla 21- 27 Şubat tarihleri arasında ilçemizde ve Türkiye genelinde bazı faaliyetler gerçekleştirilecek.

Bu yılki kutlamaların sloganlarının, “Bu ülkenin her ışığında sizin verginiz var!”, “Daha iyi bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye için vergi verin” olarak belirlendiği öğrenildi.

Verginin, toplumun kalkınmasında ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri; 21 Şubat Pazartesi sabahı Vergi Dairesi Müdürü Levent Menekşe, Müdür Yardımcısı Negehan Yalçın ve Müdür Yardımcısı Metin Uzun ile birlikte İlçemiz Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunu takiben Saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenerek haftanın etkinlikleri başlatılmış oldu.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından ilçemiz Kaymakamı Mehmet Türköz ilçe dışında bulunduğu için, ilk ziyaret Tosya Belediye Başkanlığına gerçekleştirildi. Bu ziyarete Vergi Dairesi Müdürü Levent Menekşe başkanlığında Md.Yrd. Metin Uzun, Gelirler Şefi Alaattin Çal ve Ferhat Suat Yönel katıldı.

Hafta nedeniyle, vergi Dairesi Müdürü Levent Menekşe, müdür yardımcılar ile beraber yarın(22 Şubat 2011 Salı) Atatürk İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri ile Vergi mükelleflerine, ayrıca Muhasebe Odası Temsilcilerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecekleri bilgisi alınmıştır.

 

 
 
 
 
 
 
Vergi Haftası Törenle Başladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!