Vietnam Popstar’ı kariyer günlerine katıldı!

featured

Maddi durumu iyi olmadığı için öğretmenlerinin ve arkadaşlarının yardımıyla tedavi olan ve Vietnam’da popstar olan genç memleketi Tosya’da kariyer günlerine katıldı.

Ailesini ziyaret etmek amacıyla memleketi Tosya’ya gelen Erdem Aslan mezun olduğu Tosya Lisesi’ni (şimdiki adıyla Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi) ziyaret etti. Burada düzenlenen kariyer günlerine katılan Erdem Aslan öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendileri gibi bu sıralardan geçerek Vietnam’da popstar olan Erdem Aslan’ı hayret dolu gözlerle izleyen öğrenciler hayat hikayesini dinlemelerinin ardından ilgileri bir kat daha arttı.

Sağlık problemleri nedeniyle çok zor günler geçirdiğini anlatan Erdem Aslan hayatta karşılaşılan zorluklardan yılmadan iyi dersler çıkararak ileriye düşünerek çalışılması gerektiğini katıldığı kariyer günlerinde öğrencilere aktardı. Aslan öğrencilere Vietnam’ın kurucusu Koçemi’nin ‘imkansız diye birşey yoktur’ sözünü söyleyerek öğrencilerinde kariyer yapabileceklerinin altını çizdi.

Erdem Aslanın katıldığı kariyer günlerinde o dönem Erdem Aslan’ı yardımcı olan okul müdürü Cüneyt Özil ve müdür yardımcısı Selçuk Tosyalı’nın Erdem Aslan’ın sağlık problemlerini ve yaşadığı zorlukları anlatması öğrencilerin hayatta karşılaştıkları zorluklarla mücadele ederek üstesinden gelebileceklerini hatırlattı.

Liseyi memleketi Kastamonu’nun Tosya ilçesinde okurken hastalanan ve ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için doktora dahi gidemeyen Erdem Aslan öğretmenlerinin yardımlarıyla tedavi olduktan sonra ara verdiği eğitimini tamamlamak için yurtdışına gitti. Tercihini de Vietnam’dan yana kullanarak Mühendislik Fakültesini bitirdikten sonra dil öğrenerek Vietnam’da bir firmada yöneticilik yapmaya başlayan Erdem Aslan çevirmenlik yapıyor.

Vietnam’da ikamet eden Erdem Aslan aynı zamanda Türkiye’den giden Devlet Adamlarının ziyaretlerinde Vietnamca Türkçe çeviri yapıyor.

Zaman bu şekilde geçerken bir akşam kokteylde Vietnam’ın popstarının annesiyle karşılaşan Erdem Aslan’a sesinin oğluna benzediği ve düet yapma teklifi eder.  Vietnam’ın popstarıyla düet yapan Erdem Aslan’ın birlikte çıkardığı albüm 4milyon satar.  Ve çektikleri klip uzun süre TOP  10 da zirvedeki yerini hep korurken internette 4,5 milyon tıka ulaşır.

Kısa sürede Vietnam’da popstar olan Erdem Aslan kendi albümünü çıkararak müzik hayatına devam ediyor.

Vietnam Popstar’ı kariyer günlerine katıldı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!