Yeni Araçlar Dualarla Hizmete Girdi

featured

Yeni Araçlar Dualarla Hizmete Girdi

 

Tosya Belediye Başkanlığınca ilçemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan araçların hizmete başlama töreni dün Belediye binası önünde saat 14:00’de yapıldı.

 

 

Daha önce alınan ve hizmete başlayan araçlara zamansızlıktan dolayı tören yapılamamış ve ertelenmişti. 4 Araç ve 1 Jeneratörün hizmete başlama töreni dün yapıldı. Törene Belediye Başkanı Kazım Şahin, Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Garnizon Komutanı Himmet Polat, İlçemiz Müftüsü Hikmet Yazıcı, 2011 Güreş Ağası Osman Oğuz, Belediye Meclis üyeleri,  Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı İşadamı ve Tosya Yüksek Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş, Belediye çalışanları ve halkın katılımı ile gerçekleşti.

 

 

Hizmete Başlama töreninde konuşan Başkan ŞAHİN; “Belediyemiz tarafından ilçemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan araçların hizmete başlama törenine hoş geldiniz sefa getirdiniz. Bugün 4 araç ve 1 jeneratörümüzü dualarla hizmete başlatacağız, esasen daha önce alınıp ve göreve başlayan bu araçlar için tören yapamamıştık, bugün dualarla kurban keserek ilçemiz hizmetleri için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Bilindiği üzere Belediyecilik çok farklı bir görevdir, bir belediyenin araç filosunda ne kadar çok araç varsa o kadarda operasyon gücü fazla olur. Bu açıdan bugün bu arada sizlere takdim ettiğimiz araçlarda belediyemiz için olmazsa olmaz araçlarındandır.

Araçlarımızı kısaca tanıtacak olursak ;

1- Zabıta Biriminde Kullanmak için Isuzu 4×4 Arazi Aracı – Maliyeti : 60.000 TL.
2- Fen İşleri Biriminde Kullanmak için Uzun Kasa Fort Transit – Maliyeti 33.000 TL.
3- Cenaze Taşıma işlemleri için Fiat Ducato Minibüs – Yapılan Masraf 15.000 TL.

4- İtfaiye Biriminde Kullanmak için Fort İtfaiye Aracı – Yapılan Masraf  40.000 TL.
5 – Belediye Hizmet Binasında Kullanmak için Mitsubishi 110 KW Jeneratör – Maliyeti 30.000 TL.
6- Belediye Binasının iç dekorasyonu ve tadilatı (Duvarlar-merdivenler-korkuluklar-kapılar-mobilyalar) – Maliyeti 150.000 TL.

 

Tosya Belediyesi olarak bu araçları için ne bir kredi aldık, ne de bu araçlar için borçlandık. Tamamen belediyemizin kendi imkanları ile alınmıştır. Tekrar ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Kazım Şahin’inin konuşmasının ardından İlçe Müftümüz Hikmet Yazıcı dua etti ve araçlar için kurban kesildi.

Törenin bitimini müteakiben araçlar şehir içinde konvoy yapılarak ilçe halkına tanıtıldı.

Açıksöz Gazetesi olarak bizlerde hizmete giren araçların ilçemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

 

 

Yeni Araçlar Dualarla Hizmete Girdi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!