YENİ SAĞLIK MÜDÜRÜ

featured

YENİ SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Mesleki kariyeri itibariyle Balıkesirde başarılı bir performans sergilediğini öğrendiğimiz yeni sağlık Müdürünün Kastamonu da da aynı performansı göstermesi bekleniyor

 

Balıkesir İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken Kastamonu’ya atanan Dr. Mustafa Yılmaz, buradaki görevine başladı.

Daha önce Balıkesir’de Sağlık Müdür Yardımcısı olan Dr. Mustafa Yılmaz, Sağlık Bakanlığı tarafından Kastamonu Sağlık Müdürü olarak ataması geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Kastamonu’daki yeni görevine başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Yılmaz, ilk olarak mesai arkadaşlarını toplayarak onlarla tanıştıktan sonra şubelerin çalışmalarıyla ile ilgili bilgiler aldı.

Yılmaz, “Kastamonu gibi tarihi ve doğal güzelliklerin olduğu bir ilde görev yapmak bizim için onurdur. Halkımızın sağlık ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ilimizin sağlık sorunlarını çözmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız. Odağında insan olan her bireyi kendi ailemizden bir birey olarak gören anlayışla en iyi hizmeti vermek için ekibimizle birlikte en yüksek gayreti sergileyeceğiz. Amacımız sağlık müdürlüğü yapmak değil ekibin başında ekiple birlikte çalışarak Kastamonu ilini sağlık açısından en iyi yerlere taşımanın gayretini sarf etmektir” dedi.

Dr. Mustafa Yılmaz, sürecin başta Kastamonu halkına ve sağlık çalışanlarına hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bizde KASTAMONU AJANS olarak Yeni Sağlık Müdürü Dr.Mustafa YILMAZ a Kastamonu daki görevinde başarılar dilerken eski Müdür Kastamonu lu hemşehrimiz Dr.Yusuf ÖZTÜRK e de yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

YENİ SAĞLIK MÜDÜRÜ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!