YENİ TAPU MÜDÜRÜ ESEN, KAYMAKAM TÜRKÖZ’E, YAPACAĞI ÇALIŞMALARI ANLATTI

featured

 

 

YENİ TAPU MÜDÜRÜ ESEN, KAYMAKAM TÜRKÖZ’E, YAPACAĞI ÇALIŞMALARI ANLATTI

 

KASTAMONU (İHA) – Zonguldak-Alaplı ilçe Tapu Müdürlüğü görevini yürütürken zorunlu rotasyon ile Tosya Tapu Müdürlüğüne atanan Mustafa Esen, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz’e yapacağı çalışmalar hakkında bilgileri verdi.

Tosya’da görevine yeni başlayan Tapu Müdürü Mustafa Esen’i makamında kabul eden Kaymakam Türköz,’’Yeni göreviniz hayırlı olsun. Alaplı’da yaptığınız başarılı çalışmaları,Tosya’da da yapacağınıza inanıyorum’’dedi. İlçe hakkında kısa bilgiler veren Kaymakam Türköz,’’Tosya’mız çalışkan ve dürüst insanlara sahip çok güzel bir ilçedir.Tosya’daki görevime başlayalı birkaç ay olmasına rağmen bende,Tosya’yı ve vatandaşları, tanıdıkça İlçeyi daha çok sevmeye başladığım.Potansiyel olarak Tosya,bölgenin her anlamda lokomotifi olacak donanıma sahip.Kendine has ürettiği ürünlerin birçoğunun, dünya markası olması ise Tosyalıların her anlamda çağı yakaladığının bir göstergesidir.Bütün kamu görevlilerin görev yapmak istedikleri bir ilçe olan Tosya’da görev yapmak gerçek anlamda bir şanstır’’diye konuştu.

Tapu Müdürü Mustafa Esen,’’Göreve başladığımda Tosyalılar tarafından çok sıcak karşılandık.Bu cana yakın ve sıcak karşılama,benim ve ailemim Tosya’ya alışmasını daha da kolaylaştırdı.İlk Tosya’ya geldiğimde,İlçenin emsali bir çok ilçeye göre oldukça gelişmiş olması oldukça dikkatimi çekti.Bizlerde yapacağımız görevler ile umarım bu güzel ilçeye olumlu yönde katkılar sağlarız’’dedi.

NURETTİN SÜTÇÜ

YENİ TAPU MÜDÜRÜ ESEN, KAYMAKAM TÜRKÖZ’E, YAPACAĞI ÇALIŞMALARI ANLATTI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!