Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısında

featured

Belediye Başkanı Kazım Şahin AK Belediyeler,

Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısında

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Tokat’ta düzenlenen AK Belediyeler 2019 yolunda Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısında yaptığı konuşmada “Tosya Belediyesi olarak üzerimize düşen her görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz” dedi. Tokat’ta Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın katılımıyla Tokat’ta düzenlenen AK Belediyeler 2019 yolunda “Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı” sona erdi.

Karadeniz bölgesi yerel yönetimlerinin 2019 seçimlerine hazırlık çalışmaları ve stratejilerinin değerlendirildiği toplantıya Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları İlyas Şeker ve Mehmet Geldi ile görüşmelerde bulunan Başkan Şahin yerel yönetimlerin seçimlere hazırlıkta büyük sorumluluklara sahip olduklarına dikkat çekerek “AK Belediyecilik anlayışını yeniden değerlendirdiğimiz 2019’da yapılacak seçimlere hazırlıklarımızı konuştuğumuz bu toplantının ben ve arkadaşlarım için büyük öneme sahip olduğunu belirtmek isterim. Tosya’nın geleceğini de değerlendirme fırsatı bulduğumuz bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2019 seçimlerinde AK Parti Tosya’da gücüne güç katacak. Tosya Belediyesi olarak üzerimize düşen her görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Bakanımız, yerel yönetimler başkanımız ve değerli teşkilat üyelerimizle 2019’a en iyi şekilde hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Tokat’ta, üç gün süren toplantıya Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları İlyas Şeker ve Mehmet Geldi,12 Bakan Yardımcısı, Karadeniz Bölgesinde ki 18 ilin il, ilçe ve Belde, Belediye Başkanları, il yerel yönetim başkanları ve 13 ilin İl genel meclis Başkanları katıldı.

Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısında

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!