Yüksekokulu hep birlikte ileri götüreceğiz

featured

Kaymakam Yusuf Cıbır: Yüksekokulu hep birlikte ileri götüreceğiz

İlçemizde 8 Ekim 2014 tarihinde Tosya Kaymakamı olarak görevine başlayan Kaymakam Yusuf Cıbır Tosya Meslek Yüksekokulu’nun 2014-2015 Akademik yılı açılış törenine katıldı.

Töreninin ardında Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ile birlikte Tosya Meslek Yüksekokulu ek bina inşaatını gezen Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır gazetecilerin yüksekokul hakkındaki sorularını cevapladı.

-Nasıl buldunuz Yüksekokulu? Şeklindeki soruya Kaymakam Yusuf Cıbır;  Bence çok hızlı ilerleme olmuş. Tosya için oldukça çaplı bi yer. Tosyalılar elinden gelen bütün gayreti göstermiş. Daha önceki çalıştığım ilçelerde bu kadar büyük binalar görmemiştik. Yüksekokul burada Tosya halkının çok ciddi bi desteğini ben gördüm. Kısa sürede inşallah buradan sonra beraber bizim tarafımızdan Tosyalılarla beraber sayın Rektörümüzle beraber Kastamonu Üniversitesiyle beraber hep beraber ileri götürüp inşallah seneye 2015-2016 yı açmayı düşünüyoruz. Kısmetse beraber çalışacağız” diye cevap verdi.  

-Üniversite hedefine ulaşabilir mi Tosya? Sorusuna ise Kaymakam Yusuf Cıbır; “Bence çok rahat ulaşacağını düşünüyorum. Avantajları var nedir? Yol üzeri. Ankara’ya yakın. Ulaşım kolaylığı var. Gelişmekte olan bi yer. Hacmi olan bi yer. Onun için ben oldukça şanslı görüyorum” diye cevap verdi.

Kaymakam Yusuf Cıbır’a sorulan bir başka soru da -Böyle bi hedefte sizin desteğiniz olur mu? Şeklindeydi.  Bu soruya ise Kaymakam Yusuf Cıbır “Olmaması düşünülemez zaten. Bizim için memleketin her tarafında hizmet, her tarafını geliştirmek her tarafında elimizden geldiği kadar halkımızla beraber çalışmak oranın sosyal ekonomik eğitimini yukarılara taşımak en birinci görevimiz. Takdir edilecekse yani daha sonraki çalışmalarımız görülür inşallah başarılı olmayı düşünüyoruz. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye cevap verdi. 

Yüksekokulu hep birlikte ileri götüreceğiz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!