Zafer Nalbantoğlu İlçeleri Adım Adım Geziyor

featured

Seçimlere 37 gün kala adaylar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine katılacak olan milletvekili adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu ilçelerini adı adım gezen Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı hemşerimiz Zafer Nalbantoğlu’nun dünkü durağı Pınarbaşı oldu.

Ziyaretlerine Pınarbaşı Belediyesi ile başlayan Nalbantoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Belediye ve kurumları ziyaret eden Zafer Nalbantoğlu ilçeni Pazar’ı olması nedeniyle seçim çalışmalarına Pazar yeri ile devam etti. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Zafer Nalbantoğlu dertlerini sıkıntılarını dinledi, çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Ak Parti’nin 2015 seçimlerinde Kastamonu’da daha güçlü olduğunu belirten Nalbantoğlu, merkez belediye ile birlikte iki büyük ilçenin belediyesinin de Ak Parti’de olduğunu ve 3 milletvekili gönderme şansının yüksek olduğunu söyledi. Kastamonu ve ilçelerinin daha iyi hizmet alabilmesi için Ankara’da 3 milletvekiliyle güçlü temsil edilmesi gerektiğine vurgu yapan Ak Parti Kastamonu milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu Pınarbaşılılardan destek istedi.

Zafer Nalbantoğlu İlçeleri Adım Adım Geziyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!