15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

featured

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinliklerle Kutlanacak

Tosya Kaymakamlığı ile Tosya Belediyesi işbirliği ve öncülüğünde, İlçe Yürütme Kurulu tarafından hazırlanan 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ etkinliklerle kutlanacak.

Etkinlikler 14 Temmuz 2017 Cuma günü Cuma namazı öncesi saat 11.00’de ilçemiz Mer’aş-i Abdurrahmanpaşa Camii’nde 15 Temmuz Şehitlerimiz için okunacak Mevlid-i Şerif ile başlayacak.

15 Temmuz 2017 Cumartesi günü ise etkinlikler Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nin açılışı ile başlayacak. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından 15 Temmuz’u Unutmamak konulu söyleşi yapılacak.

Etkinlikler saat 20.00’de ilçemiz Cumhuriyet Meydanında devam edecek. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sala ve Kur’an-ı Kerim okunacak. Sinevizyon gösterimi ve protokol konuşmalarının yapılmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesinden “Dua” isimli şiir gösterimi ve mehteran gösterileri yapılacak.

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından Seymen Ekibi gösterileri ve Abdullah Civliz konseriyle “15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” sona erecek.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri hakkında Tosya Kaymakamlığından açıklama yapıldı. Açıklamada;  “Tosya Kaymakamlığı ile Tosya Belediyesi işbirliği ve öncülüğünde, İlçe Yürütme Kurulu tarafından hazırlanan 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ’ne tüm halkımız davetlidir.

Hain darbe girişimine geçit vermeyen Milli İradeye ve bu uğurda hayatını feda etmiş aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimize bir kez daha saygı, şükran ve minnet duygularımızı ifade etmek için 15 Temmuz akşamı yine meydanlardayız.

Sen bu meydanları pehlivansız bırakma Allah’ım!” denildi.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!