Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni yapıldı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tören Tosya Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Orçun Çağlar Kurtuluş yaptı. Misafirlere ve katılımcılara hoş geldiniz dileklerini ileten Dr. Kurtuluş katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kurtuluş okul ve akademik çalışmalar hakkında bilgi vererek öğrencileri hayata ve mesleğe hazırlamak için çaba gösterdiklerine vurgu yaptı. Dr. Öğretim Üyesi Orçun Çağlar Kurtuluş mezun olan öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.
Okul birincileri ve bölüm birincilerinin ödüllerinin verilmesinin ardından mezun olan öğrencilerin temsili diplomaları verildi.
Okul birincisi tarafından yaş kütüğüne plaket, çakıldı, konuşma yapıldı.
Spor müsabakalarında dereceye girenlere madalya ve kupalarının verildi.
Dr.Öğretim Üyesi Reşit Çetinkaya eşliğinde mezuniyet andı okundu, kepler havaya fırlatıldı.
Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni Feyyaz Emirmustafa’nın sahne aldığı canlı müzik ve eğlence ile sona erdi.


Yorumlar kapalı.