Aday Adaylarından Ziyaretler Devam Ediyor

featured

Aday Adaylarından Ziyaretler Devam Ediyor

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti’den aday olmak isteyen Kastamonu Milletvekili Aday Adayları destek ziyaretlerine devam ediyor.

 Destek ziyaretleri kapsamında Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayları dün Tosya İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Aday Adaylarından teşkilatı ziyaret eden Av. Tamer tafracı Ak Parti’den Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirterek destek istedi.

Destek ziyaretleri kapsamında Tosya Teşkilatını ziyaret eden ikinci isim Mehmet Yıldırım oldu. 23.ncü Dönem CHP Kastamonu Milletvekili olan Mehmet Yıldırım partisinden istifa ederek bundan sonra Ak Parti’de siyaset yapma kararı aldığını ve Ak Parti’ye geçtiğini söyledi.  Geçiş nedeninin Ak Parti politikaları olduğuna dikkat çeken Yıldırım memleketin bekası için Ak Parti’ye ihtiyaç olduğunu memleketin gelişmesi ve kalkınmasında katkı sunabilmek amacıyla Ak Parti’den Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyledi.

Seçilerek Meclise gitmeleri halinde Kastamonu ve ilçelerinin gelişmesi için önemli projelerinin olduğunun altını çizen Yıldırım Tosya’nın kalkınması için geçmişte yoğun çaba sarf ettiğini ve yine Tosya için çalışacaklarını söyledi.

Tosya Pirinci olmazsa olmazımız diyen Yıldırım Kızlar Yolu Barajı, Kastamonu Yolu ve Kurşunlu Tosya Demiryolu Projelerinin yakın takipçisi olacaklarını belirterek; “Tosya tarım şehri, pirincin yetişmesi için suya ihtiyaç var, Kızlar Yolu Barajı’nın takipçisi olacağız çiftimiz su sıkıntısı çekmeyecek araziler boş kalmayacak. Tosya Sanayi Şehri; demiryolu hattının Çankırı ve Kurşunlu’dan Tosya’ya ulaştırılması için çalışacağım ve kurulacak olan yük treni hattında sanayicimiz ürünlerini daha ucuza taşıyacak. Tosya’nın  üniversite hedefi var. İlimizde 2.nci Üniversitesi’nin Tosya’ya kurulması için çalışacağım. Mehmet Yıldırım’ı bilenler biliyor. Mehmet Yıldırım’ın pirinçle meclis kürsüsüne nasıl çıktığını tekrar göstereceğim. Tosya’nın kalkınması ve gelişmesi için çalışacağım. Desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Teşkilatı son ziyaret eden aday adayı ise Abdullah Savaş oldu. Ak Parti’den Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olduğunu anlatan Abdullah Savaş kesin aday listelerinin açıklanmasının ardından aday gösterildiği takdirde geniş katılımlı bir çalıştay yapacaklarını ve Kastamonu ve ilçelerinin ihtiyaçlarını belirleyerek bu doğrultuda proje hazırlayarak Kastamonu kalkınması ve gelişmesi için çalışacaklarının altını çizdi. Teşkilattan destek isteyen Savaş Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek teşkilat binasından ayrıldı.      

Aday Adaylarından Ziyaretler Devam Ediyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!