Bir İlke İmza Atmaya Hazırlanıyor

featured

İmam Hatip Lisesi Tosya’da Bir İlke imza atmaya hazırlanıyor

İlçemiz Ortaöğretim kurumlarında bugüne kadar dar kapsamlı teşebbüslerin ötesine geçemeyen bir ilke Tosya İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü imza atmaya hazırlanıyor.

İlk duyumunu aldığımızda bizi de heyecanlandıran bu çalışmanın şimdilik paylaşabileceğimiz detaylarını öğrenmek üzere İlçemiz Müftüsü ve gazetemiz yazarı Sayın Hikmet Yazıcı ve  İlçemiz Vaizi Muhsin Özdemir’le beraber İmam Hatip Lisesinin yolunu tuttuk.

Edindiğimiz bilgilere göre, Tosya İmam Hatip Lisesi’nin kuruluşunun 35. yılı, ilk mezun verişinin de 28. yılı anısına bu yıl okulların tatile girmesini takip eden ilk günlerde, (muhtemelen 3 Temmuz 2010 olabilir) bugüne kadar mezun olup yurdun çeşitli yerlerine dağılmış tüm mezunlarına ulaşma, onları bir günlüğüne de olsa okullarında buluşturma projesini anlatırken İmam Hatip Lisesi Müdürü Necip Kapancı başta olmak üzere tüm yöneticilerin gözlerinin içi gülüyordu.

Konuyu istişare temek üzere İlçemiz Müftüsü Hikmet Yazıcı ile beraber kendilerini ziyaret ettiğimizde; böyle bir projeyi gerçekleştirme adına büyük bir heyecan duyduklarını, tüm zorluklarına karşın bu ilk buluşma organizasyonunu başarmak için tüm alternatif imkanları değerlendirmeye çalıştıklarını ifade etmişlerdir.

İlçemiz Müftüsü Hikmet Yazıcı da, bu projenin hayata geçirilmesi adına, ilçe müftülüğüne düşecek her türlü görevi seve yerine getirmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini, Tosya İmam Hatip Lisesi mezunlarını buluşturmaya yardımcı olmalarının kendileri için de bir mutluluk olacağını dile getirdiler.

Açıksöz gazetesi olarak biz de kendilerine basın yoluyla her türlü katkıyı sağlamak adına özellikle mezunlara ulaşılmasında, gerek yazılı gerek internet sitemiz üzerinden katkıda bulunmaktan kıvanç duyacağımızı ifade ediyor, kendilerine bu ilk imzada tam başarılar diliyoruz.

Bir İlke İmza Atmaya Hazırlanıyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!