Adım Adım Takip Ediyor

featured

Başkan Fazıl Ateş Huzurevi İnşaatını, Adım Adım Takip Ediyor

Belediye Başkan Yardımcısı ve Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşaatına başlanan ve kaba inşaatının bitirilip çatısının kapatılmasının ardından bakanlığa devredilen huzurevi için ödenek ayrılmış ve ihale edilmişti.

İhaleyi alan yüklenici huzurevi inşasına hızla devam ederken Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İnşaatı sürekli takip ettiklerini belirten Ateş, “yüklenici firmanın inşaatı bitirme süresi 300 gün. İnşaat bitirilip huzurevi hizmet vermeye başladığında 60 yaş üstünde 75 kişi hizmet alacak. Kompleks olarak inşa edilen huzurevinde kalacak olan büyüklerimiz sosyal alanlarda vakitlerini en güzel şekilde geçirecekler. Çocuklarına ve gençlerine sahip çıkan bizler aile büyüklerimize de sahip çıkıyoruz. Yapılan huzurevi bunun en güzel örneği. Çünkü bu huzurevi kompleks olarak Avrupa standartlarında inşa ediliyor. İnşallah bu huzurevi hizmete girdiğinde yaşlılarımız aile büyüklerimiz hak ettikleri hizmeti alabilecekler” dedi.

Avrupa standartlarında hizmet verecek olan huzurevi inşaatı tamamlandığında 75 kişi hizmet alacak ve 60 yaş üstü vatandaşlar keyifli bir yaşam sürecek.

Adım Adım Takip Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!