Ak Parti Kadın Kolları Anneler Günü’nü kutladı

featured

Ak Parti Kadın Kolları Anneler Günü’nü kutladı

Tosya Ak Parti Kadın Kolları üyeleri Anneler Günü dolayısıyla yemekte bir araya geldiler.

Tosya AK Parti Kadın Kolları başkanlığı Anneler gününü kutladı.  İlçemizde faaliyet gösteren Hotel Doğramacı Teras Restaurantta hafta sonu bir araya gelen Kadın kolları üyeleri bir araya gelerek anneler gününü kutladılar.

Anneler gününde Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu ise tüm anne ve anne adaylarına karanfil dağıttı. Tosya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Gülabacı, “Milletimizi millet yapan değerlerin bizlere aşılanmasında annelerin payı büyüktür. Anneler, hoşgörünün tükenmez kaynağıdır. Annelerimize hem birey, hem de toplum olarak minnet ve şükran borçluyuz. Günün annelik bilincinin gelişmesine ve annelerin değerinin daha iyi anlaşılmasına katkıda bulunmasını temenni ediyorum. Anneler günü münasebeti ile onlara kucak dolusu sevgiler sunuyor, ahirette göçenlere rahmet, hayatta olanlara uzun ömürler diliyor, mübarek elerinden saygıyla öpüyorum” dedi. 

Katılımın çok olduğu anneler günü programında annelere çeşitli hediyeler verildi program öğle saatlerinde başlayıp akşam saatlerine kadar devam ederken müzik ve eğlence davete katılan davetlilerce unutulmaz anlar yaşattı.

 

 

 

 

 

Ak Parti Kadın Kolları Anneler Günü’nü kutladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!