Ak Parti Tosya İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

featured

Ak Parti Tosya İlçe Başkanlığı corona virüs tedbirlerine ilişkin basın açıklaması yaptı. Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor tarafından yapılan açıklamada;  “Tosyalı hemşehrilerimizin bilgisine;
Bilindiği üzere son günlerde ilçemizde yoğun gündem tartışmalarına konu olan koronavirüs salgını konusunda İlçemiz Ak Parti Teşkilatı olarak alınabilecek önlemler ve hemşehrilerimizin korunmasına yönelik tedbirler konusu gerek genel merkezimiz, gerekse ilgili kamu kurumları nezdinde video konferans yoluyla dün gece masaya yatırılmıştır. Kastamonu Milletvekili Sayın Metin Çelik, Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve İl Başkanı Sayın Doğan Ünlü konuyu yakından takip edeceklerini, Tosyalı hemşehrilerimize, bu konuyu enaz hasarla atlatması için gereken her türlü yardım ve tedbir araçlarına başvurulacağını tekraren ifade etmişlerdir.
Konu hakkında gelişmeler oldukça tarafımdan siz değerli hemşehrilerimin bilgilendirileceğini, sukunet ve kararlılıkla devletimizin öngördüğü tedbirlere riayet edilmesini, yapay ve dedikoduya dayalı bilgi kirliliğine itibar edilmemesini dilerim.
Selam ve saygılarımla.
Mustafa Corcor
Ak Parti Tosya İlçe Başkanı” denildi.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!