Ak Parti’de Delegeler Seçimle Belirlendi

featured
Kastamonu’da merkez ve ilçelerde, parti üyeleri delege seçimi için sandık başına gitti. 
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 19 mahalleye kurulan sandıklarla delege seçimi yapıldı. Delege seçimlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Feridun Öztürk’ün delege listesi, tek liste halinde sandıklarda yer aldı.
19 mahallede kurulan sandıklarda AK Partililer, sandık başına giderek yeni delegeleri belirledi.
Kastamonu’da merkez ve ilçelerinde yapılan delege seçimlerini takip etmek üzere şehre gelen AK Parti Çankırı Milletvekili aynı zamanda Kastamonu İl Koordinatörü Hüseyin Filiz, delege seçimleri nedeniyle 2 gündür Kastamonu’da bulunduğunu belirterek, “Bugün Kastamonu’da merkez ve ilçelerinde delege seçimleri yapılıyor. Partimizin bütün kapıları vatandaşımıza açık. Aday olmak isteyen herkes gelip aday olabilir. Partimize üye kaydını yaptırabilir. Ülkemizi idare edecek insanların yani AK Parti’nin her kadrosunda görev alabilmek için yeni bir heyecanla yeni bir ekiple yolumuza durmadan devam ediyoruz. Siyasetin bir tek anlamı var. O da hizmet etmektir. Hizmet etmek için yola çıkınlar, niyetinde hizmet etmek olanlar örneğin Çankırı gibi ilini kalkındırırlar. Biz, bu anlamda Çankırı’nın milletvekili olarak ilimizi kalkındırdık. 80 yılda görülmeyen yatırımları Çankırı’mıza kazandırdık. Çankırı’yı birinci derecede kalkındırmak için önce alt yapısını oluşturduk. Daha sonra Organize Sanayi’yi Çankırı’ya kurduk. Çankırı’da OSB’ye yatırım yapan sanayiciler içinde çeşitli çalışmalar içerisinde bulunduk. Teşviklerden yararlanmalarını sağladık. Bunun dışında Ankara ve Çankırı il sınırında uygun bir yerde yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi sayesinde de, inşallah 50’ye yakın bir yatırımcı yatırım yapmak için ilimize gelecek. Bu sayede Çankırı’da işsizlik sıfır olacak. Herkesin evindeki işine aşına bu sayede katkıda bulunacağız” dedi.
Filiz, ayrıca Çankırı, Kastamonu ve tüm Türkiye’de bu ayın sonuna kadar yapılması planlanan delege seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik ise, 5. Olağan Genel Kongre hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, “Tüm köylerimizde, mahallelerimizde ve ilçelerimizde kurulan sandıklarda delege seçimleri yapılıyor. Yaklaşık 44 bin civarında Kastamonu’da üyemiz bulunuyor. Bu üyelerimizin 7 bin 500 civarında AK Parti’ye delege olacak. Merkez ilçemizde de 400 tane delegemiz, kongrede oy kullanacak. Partimiz içerisinde demokrasi, en altlardan başlayarak en üste kadar uygulamaya çalışıyoruz. İnşallah seçimlerimiz vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olur” dedi.
19 mahalleye kurulan oy sandıklarda Merkez İlçe Başkanlığının delege seçimlerini yaptıklarını açıklayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Feridun Öztürk, “Delege seçimlerinde tek liste yer alıyor. Ben ve Belediye Başkanımız, tabi delegemizdir. 400 tane delege, bu seçimde seçilecek. Bütün üyelerimizi delege seçimleri konusunda bilgilendirdik. Üyelerimiz, bugün gelip demokratik hakkını kullanabiliyorlar” diye konuştu.
Öte yandan delege seçimlerinin ardından 1 Kasım ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilçe kongreleri yapılacak. Daha sonra AK Parti, 22 Kasım 2014 ile 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da il kongresini gerçekleştirecek.

Ak Parti’de Delegeler Seçimle Belirlendi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!