Ak Partide Temayül Yoklaması

featured

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ak Parti milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yaptı.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekili olmak isteyen aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan temayül yoklaması Kastamonu’dan aday olmak isteyen aday adayları için de Kastamonu il merkezinde gerçekleştirildi.

Kastamonu Merkez ve ilçelerinden toplam 31 aday adayının Ak Parti’den Kastamonu milletvekili adayı olmak için yarıştığı temayül yoklamasında heyecan doruğa ulaştı. Aday adaylığı başvurularının ardından ilçeleri ve teşkilatları dolaşarak destek ziyaretleri yapan ve kendilerini tanıtan aday adayları temayül yoklamasının sonucunu beklemeye başladı.

Adaylık belirlemede önemli kriterlerden olan temayül yoklamasının sonuçları açıklanmadan Ak Parti Genel Merkezine gönderilerek orada yapılacak olan değerlendirme ve raporlamanın ardından aday adaylarıyla yapılacak olan yüz yüze görüşme ve mülakat ile birleştirecek ve sonuç belirlenecek.

Ak Parti’den milletvekili adayı olacak aday adaylarının isim listesi YSK’ya son başvuru tarihi olan 21 Mayıs 2018 tarihinde başvuruların teslim edilmesinin ardından açıklanması bekleniyor.

 

Ak Partide Temayül Yoklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!