Ali Şentürk ” başa baş mücadele ettik” dedi

featured

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı Tosya Kapalı spor salonunda Basketbol Yıldız Erkekler kategorisinde karşı karşıya gelen Tosya Spor Basketbol takımı ile Kastamonu Basketbol SK karşılaşması büyük bir mücadeleye sahne oldu. Geçen yılın Yıldız Erkekler Basketbol şampiyonu olan Kastamonu Basketbol SK’yı evinde ağırlayan Tosya Spor Kulübü 3. periyodun başlarında yaşadığı sakatlık şokuyla oyun planı bozuldu. 1. ve 2. periyoda önde giren takımımız 3. ve 4. periyotta oyun üstünlüğünü kaybedince sahadan 33-46 mağlup ayrıldı.

Karşılaşma sonrası Basket Koçu Ali Şentürk maçın teknik analizini ve değerlendirmesi yaptı. Şentürk yaptığı değerlendirmede ;
1.Periyotta Kastamonu basketbol kulübünün etkili hücumlarının alan savunması ile durdurmayı başardık . ve 10 sayının  altında tutarak pota altı üstünlüğümüzü kullanarak periyotu önde kapattık. 
2.periyotta Kastamonu  Basketbol takımının  tam saha baskısını top kayıpları yapmamıza rağmen perdeleme ve yardımlaşma yaparak hücum alanına geçtik ve ilk yarıya önde bitirdik.
3.Periyotun başında 10 numaralı oyuncumuz CİHAN ‘nın pota altında sakatlanmasından dolayı pota altı üstünlüğümüzü kaybettik. ve pota altından uzun süre sayı üretemedik.
4.periyotta savunmamızı 1-2-2 düzeniyle savunmaya çevirdik. Her türlü oyun taktiğini denememize rağmen; faul atışlarını atamamız,  savunma ve hücumda  pota altı raundunun  rakibe kaptırdığımızdan dolayı  müsabakadan üstün gelmeyi başaramadık.

Bütün oyuncularımız maçta süre alarak oynadılar. Oyuncularımızın performansı, mücadele hırsı gelecek için bizlere umut verdi. Geçen sene Kastamonu basketbol liginin şampiyonu olan Kastamonu Basketbol kulübüyle başa-baş mücadele ettiler. Tüm oyuncularımızı gösterdikleri mücadele için tebrik ediyorum. Takım olarak daha çok çalışarak başarılı bir ekip olacağımıza inanıyoruz. ” dedi.
Alaattin KEŞOĞLU – Tosya Spor Kulübü Basın Sözcüsü

 

Ali Şentürk ” başa baş mücadele ettik” dedi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!