ANADOLU LİSESİ FUTBOL TAKIMI İL 2.Sİ OLDU

featured

ANADOLU LİSESİ FUTBOL TAKIMI İL 2.Sİ OLDU

2010-2011 Eğitim öğretim yılı genç erkekler Futbol il birinciliğinde İlçemizi temsil eden okullardan Tosya Anadolu Lisesi Kastamonu’da oynadığı müsabakalar sonunda il ikincisi oldu.

Tosya Anadolu Lisesi futbol takımı ilk maçında Taşköprü Lisesi ile karşılaştı. İlk yarıda yol yorgunluğunun vermiş olduğu dezavantajla 2-0 yenik duruma düşen Anadolu Lisesi ikinci yarıda fırtına gibi eserek  Salih ve İbrahim Çeltik (2) in attığı gollerle Taşköprü Lisesini 3-2 yenerek ikinci maça moralli çıktı.

İkinci maçında Cide Turizm Otelcilik takımını Salih (4) ve Fehmi’nin golleriyle 5-1 lik skorla yenerek B gurubundaki  puanını 6 ya çıkararak gurup finalinde Kastamonu Ticaret Meslek Lisesi ile oynamaya hak kazandı.

B gurubu Finali olarak bakılan müsabakada Temsilcimiz Tosya Anadolu Lisesi Futbol takımı,rakibi Kastamonu Ticaret Meslek Lisesini adeta hezimete uğrattı.7-1

Tosya Anadolu Lisesi Karşılaşmanın henüz başında bulduğu gollerle öne geçerek ilk yarıyı 4-1 önde kapattı. İkinci yarıda da Anadolu Lisesi futbol takımı rüzgarı dinmeyince Maç 7-1 Tosya Anadolu Lisesi ekibinin üstünlüğü ile sonuçlandı.Bu maçtan akıllarda kalan tek olumsuz durum ise maçın bitiminde büyük farkı sindiremeyen Kastamonu Ticaret meslek lisesi futbolcuları Anadolu Lisesi öğrencilerine saldırarak darp etmeleri oldu.İdareci ve öğretmenlerin araya girmesiyle olay kısa sürede yatışmış oldu.

B Gurubundan birinci çıkan Tosya Anadolu lİsesi Futbol  takımı üçlü finalin ilk maçında Aytaç Eruz Lisesi ile karşılaştı. Aytaç Eruz lisesi müsabakanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyerek Tosya Anadolu Lisesini 6-1 malup ederek il birincisi olmayı hak ettiğini gösterdi.

2.lik 3.lük maçında Taşköprü Endüstri meslek lisesi ile karşılaşan Tosya Anadolu Lisesi müsabakada 2 kez öne geçmesine rağmen normal süre 2-2 berabere sonuçlandı.

Penaltı atışları sonucunda 4-3 lük skor elde eden Tosya Anadolu Lisesi Futbol Takımı il ikincisi olmayı başardı.

Gazetemiz spor servisi olarak Başarıdan ötürü tüm Futbol ekibini tebrik ediyoruz.

ANADOLU LİSESİ FUTBOL TAKIMI İL 2.Sİ OLDU

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!