Anneler Günü Kutlama Mesajları

featured
Vali Şehmus Günaydın’ın Anneler Günü Mesajı
Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 
Vali Günaydın mesajında;
“Hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Hayatla aramızdaki en güçlü bağ olan annelerimiz, sevgisini ve sıcaklığını her zaman aradığımız, yeri doldurulamaz varlıklarımızdır.
Bize sevmeyi öğreten, bizleri güçlü kılan, takdir edilecek ve imrenilecek bir tahammülle yetişmemizi sağlayan annelerimiz; iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olarak şüphesiz hayatla aramızdaki en güçlü bağdır.
Sevginin, şefkatin, sabrın eşsiz timsalleri olan annelerimizin, üzerimizdeki emeklerinin ne denli büyük olduğu herkesin bildiği bir gerçektir. Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri göstermeliyiz. Hayatımız boyunca yanı başımızda istediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği değerleri bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz.
“Cennet Annelerin ayağı altındadır” anlayışı ile Annelerimizi her zaman baş tacı yapmamız gerekir.
Annelerimiz hayat süresi boyunca yanımızda olup bizi nasıl yalnız bırakmadılarsa, bizler de onların yanında olmalı, ömürlerinin sonuna kadar onları, mutlu ve huzurlu kılmalı, evlat sevgisini en güzel şekilde onlara yaşatmalıyız. Sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeli, onların ne kadar kıymetli olduklarını, kendilerine daima hissettirmeliyiz.
En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. 
Anneler Gününün, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza katkıda bulunacağı inancıyla; büyük bir emekle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren anneler ve gazi anneleri başta olmak üzere, tüm annelerin, anne adaylarının ve yüreği annelik duygusuyla dolu kadınlarımızın anneler gününü kutlar, sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir gelecek temenni ediyorum” dedi.
Başkan Şahin’in Anneler Günü Mesajı
Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
Annelerin şefkatin, hoşgörünün ve hayatın birleştirici tüm unsurlarının kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Şahin; “Dünyada karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakarlığın simgesi annelerdir” dedi. Sağlıklı bir toplumun yapı taşı olan ailelerin, cefakar annelerin ellerinde şekillendiğini belirten Başkan Şahin, şunları kaydetti: “Anneler sadece büyüttüğü evlatları ile değil, anaç ruhları ve fedakarlıkları ile tarihimizde de her zaman eşsiz bir yere sahiptirler. Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinden iş gücüne, gelenek göreneklerinin yaşatılmasından güçlü aile yapısına kadar her konuda onlara sonsuz minnet borçluyuz. Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir neslin evlatları olarak bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır. Onları sadece Anneler Günü’nde değil hayatımızın her anında hatırlamalıyız.”
Anneler Günü’nün herkes için çok özel olduğunu ifade eden Başkan Şahin, “bugün, her daim yanı başımızda olan annelerimizi ve aynı zamanda annelik vazifesini hakkıyla yerine getirmiş tüm özel insanları hatırlamak için bir fırsattır. Ben öncelikle, üzerimde büyük emeği olan annemi ve hakkın rahmetine kavuşmuş diğer anneleri saygı ve rahmetle ile anıyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.”
Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın’ın Anneler Günü Mesajı
Anne olmak gibi ulvi bir şeref ve bir anneye sahip olmak kadar büyük bir zenginlik yoktur. Bir insan için hayat, adeta anne ile başlar. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. Sıhhatli bir aile ve cemiyet yapısının temeli olan annelerimiz dünyanın en ulvi ve en mukaddes vazifesini ebedi sevgi ve şefkatle yaparlar. 
Bu duygularla Cennet’in ayaklarının altında olduğu müjdelenen, vefa ve cefa abidesi annelerimizin Anneler Gününü kutluyor sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
AK PARTİ  İlçe Başkanı Metin Ekşi’nin Anneler Günü Mesajı
Ak parti ilçe başkanı EKŞİ aile ocağının temel taşının anneler olduğunu vurguladığı mesajında, “Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağımız değerli annelerimizin en anlamlı günlerini, sevgi ve saygı duygularıyla yoğunlaşarak, milletçe kenetlenerek kutlayacağız” ifadelerine yer verdi.Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturduğunu bildiren EKŞİ, taşıdığı bu büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerin, dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygularını taşıdıklarını kaydetti.
EKŞİ  mesajında şu ifadelere yer verdi:
Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Annelerin önemini belirtmek için yüce Peygamberimiz, ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ demiştir. Türkiye’nin en akil yürekleri olan annelerimiz, bütün sorunlarımızın çözümünde de en büyük teminatımız ve anahtarımızdır. İnanıyorum ki, Türkiye’nin kardeşlik yolunda ilerlemesi, en çok annelerimizi mutlu etmekte ve en çok onları heyecanlandırmaktadır. Mete Han’ları, Alparslanları, Fatih Sultan Mehmet’leri, Mustafa KemalAtatürk’leri yetiştiren Türk analarının, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine, cennetVatanımızın geleceğine sahip çıkacak evlatları yetiştirmesi hiçbir değerle ölçülemez. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir. Anneler Günü vesilesiyle, evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını yürekten paylaştığımız annelerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
MHP Kastamonu İl Başkanı   
İbrahim Maşalacı Anneler Günü Kutlama Mesajı
            
               Değerli Hemşerilerim,
               Annelerimiz, bizi doğuran, büyüten, koruyan toplumun en saygıdeğer unsurlarıdır. Yüce Peygamberimiz  Hazret-i Muhammed bir Hadis-i Şerif’inde “ Cennet, anaların ayakları altındadır.” diyerek anneliğin ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır.
               “Gözlerinde taptaze bir bahardır dört mevsim
               Sevgi enginliğinde kim sana eş olur kim?
               Ayağının altına sermiş Cennet’i Rabbim
               Anne… Büyük Alllah’ın büyük eseri anne…” diyen   şair de Hadis-i Şerif’te vurgulananı mısralarla ifade etmiştir.
               Türk Milleti’nin fertleri olarak annelerimizi sadece senenin bir günü ziyaret edip, ona hediye veren  insanlardan değiliz. Annelerimiz bizim için zaman mevhumu olmadan her zaman sevdiğimiz, değer verdiğimiz, Kuran-ı Kerim’in emri gereği “ Öf bile demediğimiz.” en değerli varlıklarımızdır.
               Bütün annelerin Anneler Günü’nü kutlar, saygılarımı sunarım.
Anneler Günü Kutlama Mesajları

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!