Anneler Gününde Ziyaretteydiler

featured

Ak Parti Kadın Kolları, Anneler Günü ziyaretindeydi

Ak Parti Tosya Kadın Kolları, dün Anneler Günü münasebetiyle Tosya Devlet Hastanesi Yenidoğan Ünitesi bebek sevisine ziyarette bulundular.   Yeni annelerin, Anneler Günü’nü kutladılar.  Diğer çocuk servislerini de gezen Ak Parti Kadın Kolları yetkilileri, daha sonra  Diyaliz ünitelerinin bulunduğu kısımda tedavi gören hemşerilerimizi ziyaret ettiler. Hastalarla tek tek ilgilenip sorunlarını dinlediler. Bu arada Yenidoğan Ünitesinde ziyaret edilen Annelere “Anneler Günü” anısına çeşitli hediyeler sundular.

Daha sonra, Başhekim  Ahmet Karakuş’la görüşen partililer, Türkiye’de ilk defa bir ilçeye   112 Ambulans Helikopter tahsis edilmiş olduğunu ve bu gibi hizmetlerin başlangıç olduğunu,  tam donanımlı hastanemizde açık ve kapalı ameliyatların yapıldığını, aynı anda dört hastanın birden ameliyat edilebildiğini öğrenmekten memnuniyetlerini ifade ettiler.

Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Karakuş, Kastamonu ve civarda bulunan  Diyaliz Merkezleri,  özeller de dahil olmak üzere, en iyi  Diyaliz Ünitesi’nin hastanemizde olduğunu,  14 uzman doktor ve   2 diş doktorun bulunduğu hastanede çevre   ilçelerden de hasta akınının  bulunduğunu, Hastanemizin bu anlamda  yeterli olmadığını, geliştirilme ve yenileme amacıyla çeşitli çalışmalar ve araştırmalar yapıldığını ifade etti.

Anneler Gününde Ziyaretteydiler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!