BGK Spor Kompleksinde Sona D0ğru

featured

BGK Spor Kompleksinde sona doğru..

Sürekli okurlarımız hatırlayacaklardır, bundan birkaç ay önce ilçemizde büyük ihtiyaç duyulan bir sosyal ve sportif kompleksin yapıma başlandığını haber vermiştik. Bu kompleks BGK firmasının bir yatırımı, daha doğru bir ifade ile rant kapısı değil, bir sosyal ihtiyacı gidermeye dönük insana yatırım olarak algılamıştık. Bu yatırımın içinde bulunduğumuz ayın başlarında bitirilmesi planlanmıştı, ancak gözlemimiz bazı beklenmedik sebeplerle kompleksin bitim tarihini ötelemişte olsa artık sona yaklaşıldığı görülmektedir.

4600 m2’lik bir saha üzerinde alışılmışın dışında kademeli olarak kurulmakta olan 1 kapalı, 1 açık iki Halı saha; Kafeterya, Restaurant, Çay Bahçesi, çocuklar için düşünülen oyun alanı ve Otoparkın son halini siz okurlarımız için görüntüledik, gurur duyduk.

BGK Yönetim Kurulu Başkanı Necati Büyükgöz’ün bu kompleksin tamamlanması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını gelecekte kompleks bünyesinde Basketbol ve Voleybol sahalarını da eklemeyi düşündüklerini, burada verilecek hizmet biçim ve kalitesinin Fenerbahçe Altyapı Futbol Okulu ile koordineli olarak sunulmasına özen göstereceklerine dair beyanlarını da hatırladığımızda Tosyanın bir hemşehrisi olarak biran önce bitirilmesini heyecanla beklediğimizi ifade etmek lazım.

BGK Spor Kompleksinde Sona D0ğru

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!