Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

featured

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu başarılı öğrencilerini yemekle ödüllendirdi.

Tosya Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere Hotel Doğramacı’da yemek verildi.

Öğrenci Velisi Gürcistanlı Temuri Gigasvili’nin sponsorluğunda verilen yemeğe Okul Müdürü Şener Şen, Müdür Yardımcıları ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Hotel Doğramacıda verilen yemeğe Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinden bilgi yarışmasında 4,5,6,7 sınıflardan dereceye girenler, satranç  ve futbol turnuvasında dereceye giren öğrenciler ile şiir dalında dereceye giren öğrenciler katıldı. Çeşitli dallarda dereceye giren toplam 35 öğrenci Hotel Doğramacı’da yemek yedikten sonra gönüllerince eğlendi.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Şener Şen çeşitli alanlarda başarı gösteren öğrencileri ödüllendirdiklerini belirterek şunları söyledi;’’teşvik etmek amacıyla başarılı öğrencileri ödüllendiriyoruz. Hediye olayını öğrencilerin tercihine sunduk. Öğrenciler Hotel Doğramacı’da yemek yemeyi kendileri seçti. Yemek öğrencilerin kendi tercihi. Okul yönetimi olarak bundan sonra her alanda başarılı olan öğrencileri ödüllendirmeye devam edeceğiz.’’

 

 

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!