Başkan İhsan Koçgözlü’den Plaket

featured

Tosya Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı İhsan Koçgözlü, kooperatif müdürü Nurbay Kırmızıtaş’a plaket verdi.

10 yıldır Tosya Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü olarak görev yapan Nurbay Kırmızıtaş’ın Ankara’nın Gölbaşı ilçesine atandı. Gölbaşı Tarım Kredi Kooperatifine atanan Nurbay Kırmızıtaş için veda yemeği düzenlendi.

Üçolukları’nda verilen veda yemeğine Tosya Tarım Kredi Kooperatifi personeli, Kooperatif Başkanı İhsan Koçgözlü, Başkan Yardımcısı Yusuf Şan, Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kocamış katıldı.

Yemekte konuşan Tosya Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı İhsan Koçgözlü, Nurbay Kırmızıtaş’a verdikleri hizmetler için teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Tarım Kredi Kooperatiflerinin çifti için çalıştığının altını çizen Başkan Koçgözlü, çiftinin ihtiyacı olan ürünleri en uygun fiyattan sunduklarını ve sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Kooperatif tarafından sağlanan kredilerin çiftçiye uygun şartlarda olduğunu belirten Koçgözlü, çiftçinin yanında olduklarını ve her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Başkan Koçgözlü veda yemeğinde verdikleri hizmetlerden dolayı kooperatif müdürü Nurbay Kırmızıtaş’a teşekkür plaketi verdi.

Başkan ve yönetime teşekkür eden Nurbay Kırmızıtaş, Tosya’da çalıştığı süre içerisinde görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.

Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Başkan İhsan Koçgözlü’den Plaket

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!