Başkan Kavaklıgil: Model Kent Meydanı Olacak

Cumhuriyet Meydanı’nda çalışmalar devam ederken son düzenlemeleri incelemek üzere birim müdürleri ile birlikte alanı gezen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, kaldırım çalışmaları ve Atatürk anıtı önünde yapılan revizelere dikkat çekerek model bir kent meydanı inşa edildiğini vurguladı.

 

Kaldırım çalışmalarından, alan düzenlenmesine, yeşillendirme çalışmalarından, Atatürk, Şerife Bacı ve Mehmetçik Anıtında yapılacak revizelere kadar tüm süreci baştan sona kadar takip ettiklerini vurgulayan Başkan Kavaklıgil, kent estetiğine yakışır bir meydan inşa ettiklerini dile getirdi. Alan üzerindeki tüm düzenlemeleri en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak birlikte yöneteceğiz anlayışına uygun olarak öncelikle projelerin değerli hemşerilerimizle paylaşıldığını ifade eden Başkan Kavaklıgil, son olarak Cumhuriyet Meydanı’nın başarılı bir şekilde ışıklandırıldığını dile getirdi.

 

Süreç boyunca sürekli inşa aşamasını takip eden Başkan Yardımcısı Mutafa Mola, birim müdürleri ve belediye personeline çalışmalarından ötürü teşekkürlerini sunan Başkan Volkan Kavaklıgil, son yapılan çalışmalarla ilgili kısa bilgi vererek; “Cumhuriyet Meydanı’nın düzenlemesi devam ederken son olarak kaldırımlarda ve Atatürk anıtı çevresinde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Kısa süre içerisinde Atatürk anıtında projeye uygun olarak düzenlemeleri tamamlayacak ve Tosya’mıza yakışır hale getireceğiz. Bununla birlikte yeşil alan projelerimize ara vermeden devam edecek ve en iyisini, en güzelini, en kalitelisini değerli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Başkan Kavaklıgil: Model Kent Meydanı Olacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!