Başkan Kavaklıgil’den Bakan Yardımcısına Ziyaret

featured

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya Ziraat Odası yöneticileriyle birlikte Tarım Orman Bakan Yardımcısını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil beraberinde Ziraat Odası Başkan Vekili İhsan Koçgözlü ve yönetim kurulu üyesi Sait Mergen, Belediye Kültür Müdürü İbrahim Tabakoğlu ile birlikte Tarım Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette çiftçilerin sorunlarını Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’ya ileten Başkan Kavaklıgil, çeltik sulama sorunun çözümü için gölet yapılabilecek bölgeleri anlattı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Volkan Kavaklıgil; “Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Akif Özkaldı Beyi Ziraat odası yöneticilerimizle beraber ziyaret ettik.Son günlerde ülke genelinde yaşanan kuraklık nedeni ile Devrez vadisinde çeltik üretimi yapan çiftçilerimizin sorunlarını dile getirirken ; Sayın Bakan Yardımcımıza Tosya özelinde yapılabilecek ve çeltik sulama sorununu kökten çözecek gölet bölgelerini kroki üzerinde anlattık.En kısa zaman da çözüm üretilmesi konusunda vermiş olduğu talimatlar İçin Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Kavaklıgil’den Bakan Yardımcısına Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!