Tosya Kaymakamı kitap okuma etkinliği düzenledi

featured

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin uzun bir aranın ardından ilk defa kitap okuma etkinliği düzenledi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kitap okumaya verdiği önemle bilinen ve “okuyan bir Tosya hayalim var” projesi kapsamında zaman zaman öğrencilerle ve vatandaşlarla kitap okuma etkinlikleri düzenleyen Kaymakam Deniz Pişkin pandemi nedeniyle uzun bir sürenin ardından tekrar kitap okuma etkinliğinde öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitime geçilmesi nedeniyle ara verilen ve 1 Haziran tarihi itibariyle normalleşme takviminin başlamasının ardından okuma etkinlikleri öğrencilerin ısrarı üzerine Kaymakam Deniz Pişkin tarafından tekrar başlatıldı.

Kaymakamı Deniz Pişkin’i makamında ziyaret eden Gençlik Merkezi kursiyeri olan öğrenciler kendileriyle kitap okuma isteklerini iletip etkinlik düzenlenmesi talebinde bulundular. Talebi yerine bulan Kaymakam Deniz Pişkin öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği düzenleyerek kitap okudu.

Pandemi nedeniyle kitap okuma etkinliklerine ara veren Kaymakam Deniz Pişkin, normalleşmenin başlamasıyla birlikte kitap okuma etkinliklerine tekrar başlayan Kaymakam Deniz Pişkin, Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlediği kitap okuma etkinliğinin ardından yaptığı açıklamada; “Gençlik Merkezimizdeki kız yavrularımız beni ziyaret ederek birlikte kitap okumak istediklerini söylediler. Güzel ve keyifli bir okuma oldu. Hep birlikte “Küçük Prens”i okuduk” diye konuştu.

Tosya Kaymakamı kitap okuma etkinliği düzenledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!