Başkan Kavaklıgil’den Lise Altı Bloklarına İnceleme

featured

Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi altında Tosya Belediyesi’ne ait gayrimenkullerin dış cephe düzenlemesi, tek tip tabela sistemi uygulanması, soba bacalarının çevreye zarar vermesi nedeniyle kaldırılarak doğal gaza geçilmesi, umumi tuvaletin yenilenmesi ve özellikle binaya zarar veren yağmur suyunun engellenmesi için yapılacak köklü çalışma öncesi Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ilgili birim müdürleri ile birlikte alanı tamamen inceledi.

Göreve geldikleri günden bu yana kent merkezine artı değer katmak adına bir çok projenin hazırlanarak hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Kavaklıgil özellikle çözülmesi gereken problemlerin üzerine eğildiklerini kaydetti. Lise altı bloklarında Tosya Belediyesi’ne ait iş yerlerinin köklü bir şekilde yenileneceğini ifade eden Başkan Kavaklıgil kent merkezine yakışır tek tip bir model oluşturmak istediklerini vurguladı.

İş yerlerinin özellikle yağmur suyundan olumsuz etkilendiğini vurgulayan Başkan Kavaklıgil; “Bölgede belediyemize ait iş yerlerinin dış cephesi yenilenerek burada var olan görüntü kirliliği inşallah ortadan kaldırılacak. Ayrıca tek tip tabela sistemi de önemli ölçüde uygulamak istediğimiz bir konu. Bununla birlikte her yıl havaların soğumasının ardından bölgede yaşayanlardan ve esnafımızdan baca noktasında ciddi şikayetler alıyorduk.

Özellikle bu konuda sıkıntıların giderilmesi için çalışacağız. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki iş yerlerimiz ilçemize yakışır bir hale gelecek” dedi.

Başkan Kavaklıgil’den Lise Altı Bloklarına İnceleme

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!