Başkan Mustafa Pazarcı Güven Tazeledi

featured

Tosya Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Pazarcı tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Tosya Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi 67. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Doğramacı Gala’da yapılan genel kurul toplantısına Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, MHP Tosya İlçe Başkanı M. Dündar Özurgancı, KESOB Başkanı Dursun Ergin, Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Baş, Madeni Eşya Odası Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu, Deri Tabak Eşya Odası Başkanı Nurettin Küçüktuzsuz, Terziler Odası Başkanı Mehmet Erzayın, Kahveciler Lokantacılar Odası Başkanı Sadık Yaman, Mahalle ve Köy Muhtarları ile kooperatif ortakları ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Açılış konuşmasını Başkan Mustafa Pazarcı yaptı. Misafirlere ve kooperatif ortaklarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Pazarcı Tosya esnafına destek verebilmek ve katkı sağlayabilmek için çalıştıklarını söyledi. Verdikleri hizmetlere devam edebilmek için tekrar aday olduklarının altını çizen Pazarcı, kooperatifin sorunsuz ve takip oranı düşük olduğunu söyledi. 225 bin TL’ye kadar kredi verebildiklerini belirten Pazarcı, işini büyütmek isteyen esnafa kooperatif kredisinin bir fırsat olduğunu kaydetti.

Toplantıda konuşan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ise; “Bir belediye başkanı olarak değil bu kooperatifin bir üyesi olarak kürsüde bulunmak daha faydalıdır diye düşünüyorum. Öncelikle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ali Abi bu kooperatifte emeği olan kıymetli insanlardan bir tanesi. Burada esnafımıza yardımcı olmak için görevlere talip olmuş, gecesini gündüzüne katmış, kendisinden ailesinden işinden gücünden vakit ayırarak bir nebze de olsa katkı sağlamış ve ahrete irtihal etmiş bütün abilerime Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olanlara da sağlıklı ömürler versin inşallah Rabbim.

Tabi Esnaf Kefalet Kooperatifimizin küçük esnafımıza vermiş olduğu desteği bende ticaret yaptığım dönemlerde hissederek yaşadım. Bir nebze de olsa piyasada rekabet edebilmek için, yapmış olduğu ticareti geliştirmek için bu kooperatifimizin vermiş olduğu destekler çok kıymetli.

İnşallah kıymetli ve değerli esnafımızla daha güzel günlerde ve daha güzel ticari faaliyetler sağlayabilmeleri, erişmeleri, güzel ilçemizi güzellikleriyle bir arada tutarak daha gelişmiş daha güzel ilçe seviyesine getirmek için çaba sarf ederiz.

Aşağıda bizim de ilçemizde üretilen ürünlere ilçemizde ticari faaliyette olan katkı sağlayabilmek ilçemizin adını duyurabilmek ve daha fazla insana ulaşabilmek adına ve yıllardır Tosya’mıza da yakın olan D-100 Karayolu üzerinde bir fuar alanı gerçekleştirdik. Tabi bazı noktalarda eksikliklerimiz olabilir. Bazı noktalarda problemlerimiz olabilir. Bu ilkini yaptığımız bir etkinlik. Bakacağız inceleyeceği eksikliklerimizi istişare edeceğiz, daha ileri yıllarda kalıcı bir etkinlik olması için çalışacağız” dedi.

Gündemde yer alan maddeler görüşülerek oybirliği ile karara bağlanmasının ardından seçim yapıldı. Seçimlere tek liste katılan Başkan Mustafa Pazarcı, Tosya Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi 67. Olağan Genel Kurulunda tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Toplantının ardından Tosya Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim ve denetim kurulu listesi şöyle oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

1-Mustafa Pazarcı

2-Mehmet Erzayın

3-Hasan Atan

4-Ahmet Baş

5-Ahmet Özelmacı

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

1-İlhan Erçelebi

2-Ersin Çoğalmış

3-Erol Bora

4-Hasan Katırcı

5-Hüseyin Emekli

 

Denetim Kurulu Asil Üyeler

1-Ahmet Etyemez

2-Mehmet Emin Kutlu

 

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

1-Adem Olgun

2-Bayram Kemeşi

Başkan Mustafa Pazarcı Güven Tazeledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!