Tosya Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı.

Tosya Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 yılının Birlik Meclisi 1. Olağan toplantısı Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında yapıldı. Muhtar üyelerin ve il genel meclis üyelerinin katıldığı toplantıda 2021 yılı KÖYDES çalışma programı hakkında katılıcılar bilgilendirilirken, 2020 yılı faaliyet raporu okunarak oylamaya sunuldu.

Gündemde yer alan konuların görüşülüp karara bağlanmasının ardından birlik encümenine üye seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Sevinçören Köyü Muhtarı Recep Genç ve Yenisapaca Köyü Muhtarı Ali Türmen muhtar üye seçilirken, il genel meclisi üyelerinden Şerafettin Çiçek ve Cihan Çetin birlik meclisine encümen üye olarak seçildi.

Toplantının ardından açıklama yapan Kaymakam Deniz Pişkin;  “Tosya Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 yılı Birlik Meclisi 1. Olağan Toplantısını köy muhtarlarımızın, il genel meclisi üyelerimizin ve birlik personelimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Muhtarlarımıza 2021 yılı KÖYDES çalışma programı hakkında bilgi verdik. Bir önceki yılın faaliyet raporunu okuyarak oylamaya sunduk. Birlik Encümenliği için yapılan oylamada köy muhtarlarımızı temsilen Sevinçören Köyü Muhtarı Recep Genç ile Yenisapaca Muhtarı Ali Türkmen; İl genel meclis üyelerimiz arasından da Şerafettin Çiçek ile Cihan Çetin seçildi. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Tosya Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!