Başkan Şahin; İnsan Odaklı Çalışacağız

featured

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Ak Parti Tosya Belediye Başkan Adayını geçtiğimiz Pazar günü yapılan aday tanıtım toplantısında açıklamıştı.

Tosya Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Kazım Şahin adaylığını düzenlediği basın toplantısında duyurdu. Ak Parti Teşkilat binasında düzenlenen toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Tosya Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Ak Parti Genel Merkezinin Kazım Şahin’i yeniden Tosya Belediye Başkanlığı için aday gösterdiğine dikkat çeken Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Kendilerinin tekrar Tosya Belediye Başkanı gösterildiği için Ak Parti Genel Merkezine teşekkür eden Kazım Şahin yapılan hizmetlerden bahsederek “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. İlçemizde yapılan kamu yatırımlarının önümüzdeki dönemde de devam edeceğine dikkat çeken Şahin, daha fazla yatırım gelmesi için çalışacaklarını söyledi.

Belediye hizmetlerinden de bahseden Belediye Başkanı Kazım Şahin hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade ederek  insan odaklı çalışacaklarını söyledi.

 

Başkan Şahin; İnsan Odaklı Çalışacağız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!