Kar Yağışı Pazarı Olumsuz Etkiledi

featured

İlçemizde ağır geçen kış mevsimi güncel yaşamı her alanda etkilemeye devam ediyor.

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte soğuyan havalar her alanda etkisini gösteriyor.  Geçtiğimiz günlerde başlayan kar yağışının olumsuz etkileri çarşı Pazar da hissediliyor. Soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle vatandaşlar sokağa çıkmazken zorunlu olmadıkça alışverişe de gitmiyor. Soğuk hava ve kar nedeniyle Pazarcı esnafı da pazara gelmiyor.  Kar yağışı ve soğuk havanın etkisinin görüldüğü alanlardan ilki Tosya Sebze ve Meyve Pazarı.

Kar ve soğuk hava nedeniyle vatandaşlar Tosya Sebze ve Meyve Pazarına alışverişe gelmezken, soğuklar nedeniyle esnafta Pazara gelmiyor.  Soğuk havalar nedeniyle gelmeyen esnafın tezgahları boş kalırken, gelen esnaflarda çeşitli yöntemlerle ısınmaya çalışıyor. Hatta Pazar yerinde açık alana soba kurarak ısınmaya çalışan esnaflar bile var. Pazar yerine getirdiği sobayı yakan esnaflar, soğuk havada soba ile ısınıyor.

Kış şartlarında Tosya Sebze ve Meyve Pazarında tezgahlar boş kalırken, Pazara gelen esnafta az sayıda malzeme getirerek açtığı tezgahlarda sergilemeye çalışıyor.

Kar Yağışı Pazarı Olumsuz Etkiledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!