Başkan Şahin’den 55km Asfalt Müjdesi

featured

Belediye Başkanı Kazım Şahin bağ yollarında 55km lik ikinci kat asfalt yapılacağı müjdesini verdi.

Geçtiğimiz akşam mahalle ve köy muhtarlarına verilen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin, ilçemiz bağ yollarında 55km ikinci kat asfalt yapılacağını söyledi.

Başkan Şahin konuşmasında; “havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına tekrar başlayacağız. Şehir içinde yaptığımız asfalt çalışmalarına ilave olarak bağ yollarının ikinci kat asfalt atımını programımıza aldık. Bağ yolarında toplam 55 km ikinci kat asfalt yapacağız.

İlçem merkezi ve bağlarımızda asfalt çalışmalarını yaparken köylerimizi de ihmal etmedik. Biz belediye olarak her vatandaşımıza hizmet götürmek istiyoruz. Bu nedenle köylerimizin asfalt yapım işini de üstlendik. KÖYDES ödeneği ile hizmet verilen köylerimizde özel idareden ihaleyi alan müteahhit firma hava şartlarından ve ilçe sayısının fazla olmasından dolayı ilçemizi hep sona bırakıyor. Geçen yıl yapılması gereken hizmetler yapılamadı.

Biz belediye olarak hem köylerimize verilen hizmeti hızlandırmak ve daha fazla hizmet vermek için gerekli çalışmaları yaptık.  Köylerimize yapılacak olan asfalt ve içme suyu havuzlarının yapım işini belediye olarak üstlendik üstelik %50 kırımlı yapacağız. Amacımız kar etmek değil hizmet vermek. Belediye olarak havaların ısınmasının ardından başlayacağız, hem kısa sürede hem de iki katı hizmet vereceğiz” dedi.

Mahalle ve köy muhtarları Belediye Başkanı Kazım Şahin’e teşekkür ederek hizmetin daha hızlı ve daha fazla geleceği için teşekkür etti.

Başkan Şahin’den 55km Asfalt Müjdesi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!